H κορυφαία στυλίστρια της Vogue γράφει: ''Να τι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας Μπέτυ Τσίπρα - Μπαζιάνα"

Την στιγμή που στα μέσα σε όλο τον πλανήτη ο Αλέξης Τσίπρας και οι ελληνικές εκλογές ήταν το κυρίαρχο θέμα των τελευταίων 24 ωρών, η Περιστέρα Μπαζιάνα κατάφερε ήδη να προσελκύσει το ενδιαφέρον του μεγαλύτερου και πιο διάσημου περιοδικού μόδας στον πλανήτη. 

Η Vogue και ο συντάκτης της Εdward Barsamian έσπευσαν σήμερα να κάνουν τις προτάσεις τους στην σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα με άρθρο που τιτλοφορείται: "Tι πρέπει να φορά η Περιστέρα Μπαζιάνα, η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας."  

Το άρθρο με τις στιλιστικές επιλογές της Vogue αναφέρει πως: "Πλέον στην Ελλάδα το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα που εναντιώνεται στην λιτότητα βρίσκεται στην εξουσία, αλλά όπως μια γνωστή παροιμία αναφέρει "Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα, υπάρχει μια μεγάλη γυναίκα".  

"Οραματιζόμαστε την ιδανική γκαρνταρόμπα με επιλογές από μια εκλεπτυσμένη παλέτα και αυστηρή ραφή και ενώ η ίδια μοιάζει να αγκαλιάζει τα πλούσια χρώματα και τα έντονα prints, εμείς προτείνουμε τα βασικά κομμάτια από τις χειμερινές συλλογές της επόμενης σεζόν. Όπως αναφέρεται στην συνέχεια, όλα τα παρακάτω σύνολα είναι επιλογές που θα έκανε η Μισέλ Ομπάμα και η καγκελαριος Άνγκελα Μέρκελ και που μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν επανειλημμένα.  

Oι πέντε προτάσεις της Vogue που περιλαμβάνουν από Prada μέχρι Alexander McQueen:

Marni pre-fall 2015  

Mary Katrantzou pre-fall 2015  

Prada pre-fall 2015  

Balenciaga pre-fall 2015  

Alexander McQueen pre-fall 2015 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ