''Μάχη'' στο twitter ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά & τον Άδωνι Γεωργιάδη - ''Άδωνι καλύτερα να διαβάζεις και κανένα βιβλίο, όχι μόνο να πουλάς''!

''Φωτιά'' πήρε το twitter μετά την διαμάχη που είχαν ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με αφορμή μια ανάρτηση του υπουργού το βράδυ της Τρίτης.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε ένα αρχικό tweet του Νίκου Κοτζιά για να του απαντήσει στη συνέχεια με ιδιαίτερα καυστικό ύφος ο Υπουργός Εξωτερικών...

Ο Άδωνις ρώτησε τον υπουργό «τί θα πει ακριβώς η φράση: "δημοκρατική εξωτερική πολιτική;" Μπορείτε να μας το διευκρινίσετε;» και τότε σημειώθηκε... έκρηξη.

«Δεν με ακούς! Σου είπα πριν 2 χρόνια ότι είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα όμως θα ήταν να διαβάζεις και κανένα βιβλίο»... έγραψε ο νέος υπουργός Εξωτερικών.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Επειδή τώρα είδα την απάντησή σας οφείλω να σας πω ψυχραιμία. Είστε Υπουργός, θα δέχεστε κριτική και ερωτήματα. Η χυδαία ειρωνία δεν σας πάει. Πουλάω και διαβάζω όσα βιβλία θέλω εγώ. Τώρα πάμε πάλι: τι απαντάτε για όλα αυτά τα δημοσιεύματα;».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ