Πωλητήριο στη χλιδάτη βίλα του Ντέμη Ρούσσου για 2 εκ. ευρώ - Θέα στον Σαρωνικό που κόβει την ανάσα! (Φωτό)

Από το 2012 που τα προβλήματα υγείας του ΄Ελληνα καλλιτέχνη έγιναν εντονότερα, έμενε περισσότερο καιρό στην Ελλάδα και στο συγκεκριμένο σπίτι παρ' ότι είχε κάνει ανάθεση για πώληση από το 2012.

Θυμίζει γαλλικό chateau παρ' ότι βρίσκεται στα νότια προάστια και έχει ανεμπόδιστη θέα στον Σαρωνικό. ΄Ηταν το υπεροπολυτελές ησυχαστήριο του Ντέμη Ρούσσου στην οδό Ιωαννίνων 16 στην ΄Ανω Βούλα που από το 2012 διατίθεται προς πώληση έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ. Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το TheTOC από την τεσσάρων επιπέδων βίλα του καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 68 ετών τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, επισφραγίζουν το πληθωρικό του γούστο και αποτελούν μαρτυρίες από τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής του: η γνωριμία με τον Νταλί, η αποδοχή της Βουδιστικής φιλοσοφίας, οι αμέτρητοι χρυσοί δίσκοι...

  ΄Ηταν από τους ελάχιστους ΄Ελληνες μουσικούς που έκαναν (αληθινή) καριέρα στο εξωτερικό και μάλιστα σε μια εποχή που υπήρχε άφθονο χρήμα και μπόλικη δόξα. «Υπήρξε μια περίοδος που έζησα τρομερή επιτυχία, μου ήρθαν όλα στη ζωή ξαφνικά.΄Εζησα όλη τη χλιδή της showbiz που εκείνη την εποχή ήταν ασύλληπτη, λεφτά, εταιρείες, μάνατζερ...», έχει πει.

   Ο Ντέμης Ρούσσος, λάτρης της καλής ζωής και του ωραίου φύλου («΄Εχω κάνει πολύ σεξ στη ζωή μου και επώνυμες και με άγνωστες γυναίκες και το ευχαριστήθηκα», είναι τα λόγια του), αγόρασε στις αρχές της δεκαετίας του '90 το οικόπεδο στην ΄Ανω Βούλα.

    ΄Ηταν η εποχή που, μετά από μια μακριά περίοδο κατάθλιψης και προσωπικής πάλης με τα προβλήματα βάρους που τον ταλαιπωρούσαν, βγήκε και πάλι στο φως της δημοσιότητας (με το «Morning Has Broken»…)

   ΄Εχτισε τη βίλα αυτή την περίοδο βάζοντας τη δική του πινελιά σε κάθε εκατοστό των εσωτερικών και εξωτερικών της χώρων. Διακόσμησε ο ίδιος στην παραμικρή του λεπτομέρεια το σπίτι που αποτελούσε τόπο συστηματικής επιστροφής του όταν μοίραζε το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού.

Εκεί ζούσε παρέα με τους δικούς του ανθρώπους και τις γάτες του που αγαπούσε πολύ _ είχε 4 – 5 γάτες τις οποίες δεν αποχωριζόταν ποτέ. Επέστρεψε στην Ελλάδα παρ' ότι συχνά - πυκνά έλεγε ότι η πατρίδα του τον πλήγωνε διότι δεν τον αναγνώρισε στο βαθμό που εκείνος επιθυμούσε.

Από εκεί ξεκινούσε κάθε μέρα για να κάνει τις φυσιοθεραπείες του κι εκεί δεχόταν αγαπημένους φίλους. Από τις αγαπημένες του γωνιές, η αίθουσα του μπιλιάρδου, αλλά και η βεράντα όπου, έχοντας «πιάτο» την αγαπημένη του θέα, κατάστρωνε σχέδια για μελλοντικές εμφανίσεις. Ποτέ δεν σταμάτησε να σχεδιάζει νέες συναυλίεα όπως η συναυλία που συζητούσε να κάνει το καλοκαίρι του 2015 στο Μονακό...

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Ντέμη Ρούσσου

«Ο θρύλος της διεθνούς μουσικής δεν είναι πια μαζί μας. Ο Ντέμης Ρούσσος πέθανε σε ηλικία 68 χρονών. Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι η τελετή για τον αποχαιρετισμό του αγαπημένου μας καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης αυτές τις δύσκολες ώρες».

(Οι φωτογραφίες είναι από το μεσιτικό γραφείο Real Things)

Πηγή: Espresso.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ