Οι Μάγισσες γόμες: Το νέο βιβλίο του Βασίλη Κουτσιαρή από τις εκδόσεις Μίνωας!

Οι Μάγισσες γόμες προσεγγίζουν μια συνηθισμένη συμπεριφορά των παιδιών της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, δίνοντας αφορμή στους γονείς να συζητήσουν με τα παιδιά τους και να τους δείξουν πώς να διαχειρίζονται την επιθυμία να παίρνουν κρυφά κάτι που δεν τους ανήκει. 

Της Νικολέτας της άρεσαν πολύ οι γόμες των συμμαθητριών της. Δε χόρταινε να τις κοιτάζει στο σπίτι της. Τις είχε πάρει χωρίς να ρωτήσει, αλλά θα τις επέστρεφε σύντομα. Όταν πήγε στο σχολείο, οι φίλες της δεν ήταν πια χαρούμενες. Και ήξερε πολύ καλά πως έφταιγε εκείνη γι’ αυτό. Δεν έπρεπε να το είχε κάνει, αλλά τη μάγεψαν... Ναι, για όλα έφταιγαν αυτές. Οι μάγισσες γόμες!

Who is Who

Ο Βασίλης Κουτσιαρής γεννήθηκε στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Είναι συντονιστής της «Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Κω» (Βραβείο σε πρόγραμμα για την προώθηση της φιλαναγνωσίας από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, 2012). Έχει την επιμέλεια της σελίδας «Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου» στην ηλεκτρονική εφημερίδα Kos Voice (Βραβείο Κυριάκος Παπαδόπουλος για τη χρήση των νέων τεχνολογιών και κυρίως του διαδικτύου για τη Φιλαναγνωσία από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, 2013) και παρουσιάζει παιδικά βιβλία στη στήλη «Βιβλίο… στο μικροσκόπιο». 
Το 2011 το παραμύθι του Ένα αστέρι για μένα (Βραχεία λίστα βραβείων/Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου) και το 2012 το παραμύθι του Είναι κάτι που μένει τιμήθηκαν με Έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Το 2012 το παραμύθι του Ένα κομμάτι ουρανού έλαβε Τιμητική Διάκριση στον 1ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για το Χαμόγελο του Παιδιού (ΟΦΕΠΣ). Επίσης, το βιβλίο του Είναι κάτι που μένει τιμήθηκε το 2014 με το Βραβείο Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ