Αναστάτωσε το αντρικό κοινό η Τζένιφερ Λόρενς - Η γυμνή φωτογράφηση & το φίδι που της καλύπτει τα επίμαχα σημεία! (Φωτό)

Το περιοδικό Vanity Fair κυκλοφόρησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση της, βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Jennifer Lawrence.
 

Η διάσημη ηθοποιός οποία φαίνεται επέδειξε μεγάλη υπομονή και θάρρος, καθώς στη φωτογράφιση συμμετείχε, ένας Κολομβιανός βόας που τυλίχθηκε στο κορμί της, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία.
 


Η Lawrence που έδειχνε άνετη με το σκηνικό, ανέφερε πως ένιωσε λίγο άβολα όταν το ερπετό τυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό της.
Μάλιστα, η φωτογράφος σε δήλωσή της σχετικά με την φωτογράφιση είπε: "Η Jennifer αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό δύναμης, σεξουαλικότητας και χιούμορ, αλλά πάνω από όλα είχε τα κότσια και το θάρρος να κάνει κάτι τέτοιο".


 
Η φωτογράφος αποκάλυψε πως το σκηνικό της αποτελεί μια αντιγραφή του πρωτοποριακού σκηνικού, που είχε χρησιμοποιήσει  ο Richard Avedon για να τραβήξει  μια φωτογραφία για λογαριασμό της Vogue το 1981, με μοντέλο τη Nastassja Kinski.


 
Ακόμη, όπως αναφέρεται, η φωτογραφία αποτελεί μια από τις πιο προκλητικές που έχει πραγματοποιήσει η ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό είχε δει γυμνές της φωτογραφίες να διαρρέουν και να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Ναστάζια Κίνσκι στην αντίστοιχη φωτογραφία

Πηγή: VanityFair

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ