Ποια γοητευτική vip Γαλλίδα συνάντησε ο Αλέξης Τσίπρας & γράφει στο fb της: "Ευτυχισμένη που τον γνώρισα'' - Καταπληκτικές αντιδράσεις! (φωτό)

Η Δήμαρχος του Παρισιού Anne Hidalgo συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στο δημαρχιακό μέγαρο σε μιά επίσκεψη που έγινε λιγότερο γνωστή στην Ελλάδα αν και συνηθίζεται όποιος πολιτικός αρχηγός επισκέπτεται επίσημα τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας στη συνέχεια ο ή η Δήμαρχος τον υποδέχεται.

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι η κυρία Hidalgo ανέβασε στο προσωπικό της FB τις φωτογραφίες από αυτή την συνάντηση με το status "Très heureuse d' avoir acceulli Alexis": Ευτυχής που υποδέχθηκα τον Αλέξη!

 
Αυτό που αξίζει να διαβάσετε είναι τα σχόλια στις φωτογραφίες που ανέβασε η γοητευτική Γαλλίδα δημάρχος στην ανάρτηση της: Από μπράβο και ζήλιες του τύπου ''Αχ θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου'', μέχρι, ''Πάρτον να πάτε στην Αθήνα που έχει ήλιο, εδώ παγώνουμε από το κρύο'' αλλά και αρνητικά όπως: ''Γιατί ξοδευεις Anne τα λεφτά μας για να υποδέχεσαι άσχετους με το Παρίσι καλεσμένους;'' 

Ορίστε, δείτε τα όλα εδώ

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ