Made in Greece ο Δημήτρης Ντάσιος με τα συναρπαστικά σακάκια του που ξετρελαίνουν Ν. Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι!

Ο Δημήτρης Ντάσιος γιορτάζει 10 χρόνια στη μόδα με την παρουσίαση της συλλογής του ''between …. yesterday… and … tomorrow….'' για το φθινόπωρο – χειμώνα 2015-16, στη Νέα Υόρκη στις 21 Φεβρουαρίου 2015.

Η παρουσίαση γίνεται στα πλαίσια της 1ης έκδοσης στη Νέα Υόρκη της διεθνούς έκθεσης TRANOI, με την οποία ο σχεδιαστής συνεργάζεται σε μόνιμη βάση τα τελευταία 8 χρόνια. H 1st edition της TRANOI New York εκπροσωπείται από έναν επιλεγμένο αριθμό σχεδιαστών από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Δημήτρης Ντάσιος.

Η παρουσίαση της καινούργιας συλλογής, μετά την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, θα γίνει στις αντίστοιχες διοργανώσεις στο Μιλάνο και στο Παρίσι, καταλήγοντας στην Ελλάδα όπου ο σχεδιαστής θα γιορτάσει μαζί με φίλους και συνεργάτες την 10η επέτειο του.

 

Η συλλογή αποτελείται από leather items και accessories, που είναι η ειδικότητα του Δημήτρη Ντάσιου, τα οποία βασίζονται στην ιδέα της μεταμόρφωσης ενός ρούχου εποχής σε σύγχρονο και καθημερινό. 

Χρησιμοποιούνται πάντα πολύτιμα, χειροποίητα και μοναδικά ethnic στοιχεία και τεχνικές που βρίσκουμε στη Βυζαντινή αγιογραφία και στην συντήρηση έργων τέχνης.

Οι συλλογές του Δημήτρη Ντάσιου διατίθενται σε 60 χώρους μόδας σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δημήτρη Ντάσιου - dassios.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ