Good News: Μετά τον Giannis & ο Thanasis στο μαγικό κόσμο του NBA - Yπέγραψε στους New York Knicks!

Το βράδυ της Κυριακής, στη διάρκεια του All Star Game, έγινε γνωστό πως οι Knicks και ο Amar'e Stoudemire χωρίζουν τους δρόμους τους.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει μείνει από νωρίς εκτός στόχων, ο έμπειρος ψηλός θέλει να παίξει στα playoffs και κάπως έτσι θα ανοίξει χώρος στο roster για να πάρει μια θέση σε αυτό ένα δικό μας παιδί, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οι παράγοντες των Knicks τον επέλεξαν στο νούμερο 51 του Draft πέρυσι τον Ιούνιο. Είχαν γι' αυτόν ένα συγκεκριμένο πλάνο. Ηθελαν να τον αφήσουν στη θυγατρική τους ομάδα στην αναπτυξιακή λίγκα, ώστε να τον παρακολουθούν στενά, σε καθημερινή βάση. Και τώρα, ακριβώς μετά το All Star Weekend, είναι έτοιμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου (με option για την επόμενη) και όχι 10ήμερη συμφωνία.

 

Ο Θανάσης έχει φέτος 13.6 πόντους με 47% στα συνολικά σουτ, 5.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 1.6 μπλοκ ανά 31.6 λεπτά συμμετοχής σε σύνολο 30 αγώνων στη D-League. Διακρίνεται για την έντασή του, για την προσήλωση στην άμυνα, έχει πλεονέκτημα χάρη στα μακριά του χέρια και κυνηγά τους αντιπάλους από το 1 μέχρι το 3. Στους Knicks θα παίζει στη θέση του SG και του SF.

 

H χθεσινή του συμμετοχή στο Dunk Contest της D-League ενθουσίασε πολύ κόσμο, όπως ενθουσιάζει εμάς το γεγονός ότι η Ελλάδα θα έχει στο εξής πέντε εκπροσώπους της στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ