Στην Αμφιλοχία και Αγρίνιο στρέφονται οι έρευνες για τον Βαγγέλη τα τελευταία 24ωρα - Έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου!

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στα Ιωάννινα για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, από την εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Η Αστυνομία πήρε τις απαντήσεις από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ωστόσο το μόνο που προέκυψε ήταν μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μία ημέρα πριν την εξαφάνισή του με τη μητέρα του και μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την ημέρα της εξαφάνισης και συγκεκριμένα το μεσημέρι με ένα φίλο και συμφοιτητή του για να δώσουν ραντεβού στη λέσχη της σχολής για φαγητό.

Οι Αρχές επιμένουν ότι ο Γιακουμάκης έχει φύγει από τη Σχολή το μεσημέρι μετά το φαγητό με αστικό λεωφορείο, βγάζοντας ολόκληρο εισιτήριο από το απέναντι περίπτερο. Πρόσθετα, έχουν ζητήσει τα υλικά κλειστών κυκλωμάτων των ΚΤΕΛ Αγρινίου και ενός εστιατορίου της Εθνικής Οδού έξω από την Αμφιλοχία για να διασταυρώσουν, κατά πόσο ευσταθούν μαρτυρίες που τον τοποθετούν στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι σε ότι αφορά μαρτυρίες που ήθελαν να ακούγονται νεαροί τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής να φωνάζουν το όνομα του Βαγγέλη, ήταν απλά συμφοιτητές του που τον αναζητούσαν στην γύρω περιοχή της Ανατολής και του Κατσικά. Την Τρίτη αναμένεται να φτάσει στα Ιωάννινα και κλιμάκιο ειδικών από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ