Σε 50 ληστείες εμπλέκονται οι βάρβαροι ληστές που ''χτυπούν'' σε Πειραιά & Νίκαια και ξεδοντιάζουν τα θύματά τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ληστές που συνελήφθησαν φέρονται να εμπλέκονται σε περίπου 50 ληστείες με κακοποίηση, στις περιοχές της Καλλιθέας, του Πειραιά, της Σαλαμίνας και του Αιγάλεω.

Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής των δύο συλληφθέντων σε δύο ληστείες με δολοφονίες, που έγιναν το καλοκαίρι στον Πειραιά, που είχαν γίνει με σφυρί. Αξιοσημείωτο είναι το ότι έχει ληφθεί δείγμα DNA από τους δράστες, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους και οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, πριν από λίγο, συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του ενεχυροδανειστηρίου στον Πειραιά, που της πουλούσαν τα κλεμμένα. 

Η αρχή του τέλους
Το φριχτό χτύπημα της σπείρας των βασανιστών έγινε στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας, 16/02.2015, στην οδό Φωτίου Κορυτσάς 83 στα Καμίνια του Πειραιά. 

Οι 3 ληστές που είναι Έλληνες, χτύπησαν το κουδούνι της συνδιαχειρίστριας της πολυκατοικίας η οποία εκείνη την ώρα ήταν στο σπίτι με τον γιο της, προσποιούμενοι πως θέλουν να πληρώσουν τα κοινόχρηστα. 

Μόλις η άτυχη γυναίκα άνοιξε την πόρτα, οι κακοποιοί ακινητοποίησαν εκείνη και το παιδί της και άρχισαν να τους χτυπάνε με σφυριά. 

Εκαναν άνω κάτω το σπίτι, άνοιξαν όλα τα συρτάρια και βρήκαν τα χρήματα των κοινοχρήστων τα οποία έκλεψαν ενώ βούτηξαν και μια τηλεόραση. 

Αφησαν τα θύματά τους σε μια λίμνη αίματος. Την άτυχη γυναίκα και τον γιο της βρήκε λίγη ώρα αργότερα ένας γείτονας και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Συγκλονίζει η μαρτυρία του στο Newsit. 

Η γυναίκα που έχει δεχτεί πολλαπλά χτύπηματα από τα ανθρωπόμορφα τέρατα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. 

Ξεδόντιασαν ηλικιωμένη και την βασάνισαν με βελόνες - Έκανε την πεθαμένη για να γλιτώσει

Είχε προηγηθεί το χτύπημα των ληστών στην οδό Κολοκοτρώνη 2, στο Κερατσίνι, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015. 

Στο σπίτι της ηλικιωμένης μπήκε ο ένας ληστής αφού έσπασε τη τζαμόπορτα της μονοκατοικίας και παρά το γεγονός πως απέναντί του είχε μια γριούλα, δε δίστασε να την βασανίσει και να την εξευτελίσει με τον πιο φριχτο τρόπο. 

Έδεσε τη γυναίκα στο κρεββάτι και αφού την έγδυσε και την άφησε μόνο με το εσώρουχο της έβαλε στο στόμα σκόνη απορρυπαντικού ενώ της φώναζε "βρωμόγρια, πες μου που έχεις τα λεφτά". 

Η γυναίκα του έλεγε πως δεν έχει ούτε λεφτά, ούτε χρυσά. Τοτε ο ληστής της έμπηξε βελόνες σε όλο της το σώμα ενώ την χτύπαγε στα πλευρά. Στη συνέχεια δεν δίστασε να της βγάλει μια χρυσή γέφυρα από το στόμα, ξεδοντιάζοντας την. 

Η άτυχη γυναικα μη μπορώντας άλλο να αντέξει τα φριχτά βασανιστήρια, προσποιήθηκε την πεθαμένη. Μόνο τότε ο ληστής - τέρας την άφησε και έφυγε.

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γειτόνισσας της ηλικιωμένης στο Newsit η οποία περιγράφει καρέ - καρέ τις δραματικές ώρες που έζησε στα χέρια του βασανιστή η γριούλα. 

Η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο καθώς ο ληστής της έσπασε δύο πλευρά. 

Η αστυνομία έχει συλλάβει τους δύο από τους τρεις κακοποιούς. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ