Ρόδος: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα!

Το τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό οδηγό ηλικίας 65 έως 70 ετών και δύο γυναίκες τραυματισμένες -η μία εκ των οποίων πολύ σοβαρά- έγινε νωρίς το απόγευμα, στην περιοχή Τρεις στην Ιξιά, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την rodiaki, νεκρός είναι ο ένας οδηγός του αυτοκινήτου 
ενώ στο τροχαίο τραυματίστηκαν δύο γυναίκες, η μία από τις οποίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Οι δύο γυναίκες κινούνταν με τα πόδια στην περιοχή και παρασύρθηκαν από το ένα από τα δύο οχήματα, μετά την δυνατή πλαγιομετωπική σύγκρουση!

Πληροφορίες θέλουν τον έναν από τους δύο οδηγούς να έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το ατύχημα έγινε 150 μέτρα από την διαστραύρωση της Ρόδου - Καμείρου, με προορισμό τους Τρεις.

Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου κάνουν έμπειροι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού που έφθασαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή,
ενώ στο νοσοκομείο της Ρόδου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως, μιλούν για έναν δρόμο - καρμανιόλα ο οποίος δεν έχει καμία ασφάλεια ούτε για τους πεζούς αλλά ούτε και για τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ