Made in Greece τα φουστάνια που φόρεσαν 5 σταρ στα Όσκαρ - Δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη

Τα φετινά Οσκαρ είχαν έντονα ελληνικό χρώμα, όχι μόνο γιατί στην 87η τελετή βραβεύτηκαν δύο ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνες, αλλά και γιατί πέντε κυρίες επέλεξαν για την εμφάνισή τους δημιουργίες της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη!

Συγκεκριμένα, ο οίκος Celia Kritharioti Haute Couture έντυσε 5 λαμπερές κυρίες, οι οποίες παρευρέθησαν στα πιο φημισμένα γκαλά, πριν και μετά την τελετή.

Η μεξικανή καλλονή Eiza Gonzales, η Βρετανίδα Amy Willerton, η Αμερικανίδα ηθοποιός Rosemarie DeWitt, η Αυστραλέζα Alyssa Sutherland και η Vicrotia Summer επέλεξαν Celia Kritharioti Haute Couture.
Ηταν μια μεγάλη νύχτα: από την προβολή της τελετής απονομής των Οσκαρ στο Elton John AIDS Foundation μέχρι το θρυλικό πάρτι που διοργανώνει το περιοδικό Vanity Fair. «Αποτελεί πραγματική διάκριση να καταφέρνει η ελληνική μόδα να εμφανίζεται στα λαμπερά Gala του εξωτερικού. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι και γι΄ αυτόν τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που δούλεψε ενορχηστρωμένα, εντατικά και συστηματικά», δηλώνει η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη.

Amy Willerton

Eiza Gonzales

Rosemarie DeWitt

Alyssa Sutherland

Victoria Summer

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ