Θ.Χιώνης-ΚΚΕ: ''Η Ευρώπη είναι η ένωση των 25 εκατομμυρίων ανέργων''

Σπύρος Σπυρίδων από την Ν.Δ , Γιάννης Σχίζας από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α , Θοδωρής Χιώνης από το Κ.Κ.Ε ,Γιώργος Ζησιμάτος από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και Κώστας Διάκος από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ συζητούν με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου ,για την ανεργία, τις συνεργασίες των κομμάτων μετά τις εκλογές, την πράσινη ανάπτυξη

Σπύρος Σπυρίδων από την Ν.Δ , Γιάννης Σχίζας από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ,
Θοδωρής Χιώνης από το Κ.Κ.Ε ,Γιώργος Ζησιμάτος από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
και Κώστας Διάκος από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
συζητούν με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου ,
για την ανεργία, τις συνεργασίες των κομμάτων μετά τις εκλογές, την πράσινη ανάπτυξη

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'




Σπύρος Σπυρίδων από την Ν.Δ , Γιάννης Σχίζας από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α , Θοδωρής Χιώνης από το Κ.Κ.Ε ,Γιώργος Ζησιμάτος από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και Κώστας Διάκος από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ συζητούν με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου ,για την ανεργία, τις  συνεργασίες των κομμάτων μετά τις εκλογές, την πράσινη ανάπτυξη. 
Ο Σπύρος Σπυρίδων  ανέφερε ότι «οι οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ήταν καταστροφή για την Ελλάδα» και προειδοποίησε ότι «θα χαθούν άλλες 100 χιλιάδες θέσεις εργασίας το καλοκαίρι λόγω της μείωσης του τουρισμού».
Ο  Γιάννης Σχίζας δήλωσε πως  « η άνοδος του  ΣΥ.ΡΙΖ.Α  προκαλεί εκνευρισμό. Εμείς  θέλουμε μια άλλη Ευρώπη ,με ένα άλλο πνεύμα , χωρίς μνημόνια και με επανεξέταση των δανειακών συμβάσεων». 
Ο Θοδωρής Χιώνης επεσήμανε ότι  «  το Κ.Κ.Ε θα συμμετείχε σε μια Κυβέρνηση που θα έδινε λύση στα προβλήματα του λαού αλλά τέτοια Κυβέρνηση  δεν πρόκειται να υπάρξει». Τόνισε δε ότι «η Ευρώπη είναι η Ένωση των 25 εκατομμυρίων ανέργων»
Ο  Γιώργος Ζησιμάτος από την πλευρά του υπογράμμισε ότι « αυτό που θέλει ο κόσμος είναι υπεύθυνη πολιτική διαχείριση. Ο Έλληνας θέλει να ζει και να κάνει όνειρα. Αυτό έχει χαθεί».
Ο  Κώστας Διάκος ανέφερε ότι «πρέπει να προστατεύσουμε το ευρώ. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι να ψάξει ο Έλληνας ψηφοφόρος τις ουσιαστικές προτάσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ