H selfie Π. Καμμένου & Ρ. Δούρου από τα Κύθηρα - θα επισκεφθούν κατοίκους του νησιού για τις απαραίτητες εξετάσεις τους!

Στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Αμύνης μαζί με τον βουλευτή και γιατρό, Θανάση Παπαχριστόπουλο, αλλά και τη Ρένα Δούρου.
 

Πετώντας για τα νησιά, ανέβασαν μαζί και μια selfie, η οποία δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Πάνου Καμμένου στο Twitter.
 
Ο κ. Καμμένος και ο κ. Παπαχριστόπουλος, συνοδεία γιατρών των Ενόπλων Δυνάμεων, θα επισκεφθούν κατοίκους των δύο νησιών και θα επιβλέψουν τις εξετάσεις που θα τους γίνουν.
 

H σχετική ανακοίνωση:

"Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γιατρό Θανάση Παπαχριστόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, με ομάδα εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, θα επισκεφθούν αύριο Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015, τα νησιά Κύθηρα και Αντικύθηρα για την πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων σε κατοίκους".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ