Γιορτάζουν 83 χρόνια γάμου! 212 έτη η ηλικία και των δύο αγαπημένων συζύγων μαζί! Νάτοι οι κοτσωνάτοι! (φωτό)

Ογδόντα δύο χρόνια γάμου συμπληρώνει ένα ζευγάρι στη Νέα Υόρκη και ακόμη και σήμερα το... γιορτάζουν σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά θα διοργανώσουν πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου Duranord Veillard, ο οποίος γίνεται 108 ετών.

Η γυναίκα είναι λίγο μικρότερη, καθώς θα γίνει 105 ετών τον Μάιο. Αθροιστικά δηλαδή η ηλικία τους αγγίζει τα... 212 έτη!

Ο Veillard έχει γεννηθεί στην Αϊτή, εργάστηκε ως δικαστής και το 1968 μετακόμισε με τη σύζυγό του στις ΗΠΑ. Εκεί μεγάλωσαν και τα πέντε τους παιδιά, ενώ αυτός εργαζόταν ως τεχνικός εργαστηρίου σε νοσοκομείο. 

Γιος ενός ψαρά γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1907 στο St. Louis du Sud και μεγάλωσε στη νότια Αιτή . Παντρεύτηκαν το 1932 αφού σπούδασε νομικά στο Port- Au - Prince και έγινε δικαστής . 

Σχεδόν τυφλός πιά και κουφός αλλά κεφάτος μίλησε στα κρεολικά και είπε ανεκδοτα και αστεία στους δημοσιογράφους που τον επισκέφθηκαν γιά τα γενέθλια του. Περιτριγυρισμένος από τα 12 εγγόνια και τα 14 δισέγγονα , του καθόταν δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο που φορούσε ροζ παντοφλάκια. 

Το μυστικό της μακροζωίας του ζεύγους ; Δειπνούν νωρίς η γευματίζουν πάντα με ψάρι και λαχανικά ενώ στο πρωινό τους τρώνε κορν φλέικς και φρέσκα φρούτα Περπατούν κανονικά αλλα δεν βγαίνουν εξω παρα μόνο γιά να πάνε στο γιατρό τους.

Πηγή: usatoday.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ