Συναγερμός για την 14χρονη Βάγια που εξαφανίστηκε από τα Καμίνια! [φωτο]

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 14χρονου κοριτσιού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Καμινίων στον Πειραιά και για την αναζήτηση και τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού»...

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 14χρονη Βάγια Χ.,., εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Καμίνια στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης.

Η Βάγια έχει κόκκινα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,52 μ. και βάρος 50 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν, μαύρη ζακέτα με κουκούλα, μαύρα μποτάκια και σχολική τσάντα μαύρου-ροζ χρώματος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση της Βάγιας θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ