Έρωτας μέχρις εσχάτων - Κάρολος στο CNN: '' Η Καμίλα είναι γοητευτική, χαρισματική έχει χιούμορ''

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο CNN με την ευκαιρία της επετείου των δέκα χρόνων από τον γάμο τους τον επόμενο μήνα. Ο αιώνια ερωτευμένος με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, Κάρολος, μίλησε στον δημοσιογράφο Μαξ Φόστερ και υποστήριξε ότι η σύζυγός του είναι γοητευτική και χαρισματική.

Στην ασυνήθιστα στοργική για την Καμίλα, τηλεοπτική συνέντευξη, ο Κάρολος ρωτήθηκε, πώς εκείνη αντιμετώπισε την ξαφνική έκθεσή της στα φώτα της δημοσιότητας μετά τον γάμο του ζευγαριού τον Απρίλιο του 2005. Ο Κάρολος εκθείασε και επαίνεσε την δούκισσα της Κορνουάλης τονίζοντας ότι έδωσε μια «ευφυή μάχη» για να κατορθώσει να αντιμετωπίσει την πρόκληση της ένταξης στην βασιλική οικογένεια.

Βρετανικά δημοσιεύματα είχαν χαρακτηρίσει την Καμίλα ως την πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας την περίοδο που εκείνη διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με τον Κάρολο ενώ εκείνος ήταν πλέον παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος υποστήριξε ότι η Καμίλα είναι μια ισχυρή γυναίκα, κάτι που δεν μπορεί να φανεί στις τηλεοπτικές κάμερες και τόνισε ότι η σύντροφός του διαθέτει και ισχυρή γοητεία και χιούμορ!

Το ζευγάρι είχε αρχίσει την ερωτική του σχέση στις αρχές της δεκαετίας του '70, αλλά η Καμίλα απογοήτευσε τον Κάρολο όταν παντρεύτηκε τον αξιωματικό του βρετανικού Ιππικού, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, αφού διαπίστωσε ότι ο Κάρολος έδειχνε αναποφάσιστος για το μέλλον της σχέσης τους...

Το 1981 ο πρίγκιπας παντρεύτηκε την 19χρονη Νταϊάνα Σπένσερ, αλλά πολύ σύντομα ο γάμος τους κατέρρευσε. Το τότε παράνομο ζευγάρι του Κάρολου και της Καμίλας επανασυνδέθηκε πάλι στις αρχές της δεκαετίας του '90 και από τότε άρχισε να κάνει προσεκτικές δημόσιες εμφανίσεις με στόχο να γίνει η Καμίλα αποδεκτή από τους Βρετανούς.

Στις 9 Απριλίου του 2005 το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με έναν «κλειστό» πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Ουίνδσορ και παράλληλα το παλάτι του Μπάκιγχαμ διαβεβαίωνε τους υπηκόους του ότι σε περίπτωση ανόδου του Κάρολου στο βρετανικό θρόνο, η σύζυγός του δεν θα γίνει βασίλισσα, αλλά θα φέρει τον τίτλο «Princess Consort» (πριγκίπισσα, σύζυγος βασιλιά).

Η ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνέντευξη του Καρόλου, αποσπάσματα της οποίας έχει δημοσιεύσει ο βρετανικός Τύπος, θα μεταδοθεί την Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα (τοπική ώρα) από το CNN International.

Το ζευγάρι πρόκειται να ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και θα πραγματοποιήσει μια σειρά από επίσημες επισκέψεις σε Ουάσιγκτον και Κεντάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ