Σκληρή στάση από την Γερμανία: «Ψευτόμαγκες οι κυβερνώντες στην Ελλάδα - Δεν μασάμε»

Άλλη μια επίθεση στην Ελλάδα εξαπολύει ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της Άνγκελα Μέρκελ, στέλνοντας έτσι μηνυματα τόσο στην Αθήνα όσο και στις Βρυξέλλες.

Ο Φόλκερ Κάουντερ μιλάει με απαξιωτικό τρόπο για την κυβέρνηση και τις δηλώσεις τις κάνει στην εφημερίδα BILD η οποία έχει την μεγαλύτερη επίδραση στην κοινή γνώμη της χώρας του.

«Καμμία ειδική μεταχείριση για την Ελλάδα» τονίζει ο επικεφαλής της ΚΟ των Χριστιανοδημοκρατών/ Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) Φόλκερ Κάουντερ και κατηγορεί τους υπεύθυνους στην Ελλάδα για «ψευτομάγκικες αερολογίες» από τις οποίες η Γερμανία δεν θα πρέπει να επηρεάζεται.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να ελπίζει σε οποιαδήποτε μορφή προνομιακής μεταχείρισης από τους εταίρους της στην Ευρωζώνη, δηλώνει ο κ. Κάουντερ στην εφημερίδα «Bild» και επισημαίνει ότι η χώρα θα πρέπει να συγκεντρωθεί στην παρουσίαση του προγράμματός της για την υλοποίηση του δεύτερου προγράμματός βοήθειας. Διευκρινίζει δε ότι δεν είναι η ώρα να συζητηθεί το ενδεχόμενο ενός τρίτου πακέτου στήριξης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ