«Έσβησε» ο Χάρης Καλούδης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και πρώην σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη

Φτωχότερο είναι το ελληνικό πεντάγραμμο μετά την απώλεια του στιχουργού και συνθέτη Χάρη Καλούδη. 

Ο κορυφαίος μουσικός, που ήταν για πολλά χρόνια το πρώτο μπουζούκι του Σταμάτη Γονίδη και στενός συνεργάτης του Πασχάλη Τερζή, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το 2013 βρέθηκε για έξι μήνες καθηλωμένος στο κρεβάτι έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Τότε, είχε κερδίσει τη μάχη με το θάνατο αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Καλούδης «έφυγε» στον ύπνο του το βράδυ της Πέμπτης (12/3), ενώ πριν έναν χρόνο είχε περάσει σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Κορυφαίος συνθέτης και για πολλά χρόνια στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή, του Σταμάτη Γονίδη και άλλων κορυφαίων λαϊκών καλλιτεχνών. Είχε γράψει τη μουσική σε πολλά γνωστά τραγούδια, ενώ ένα από αυτά ήταν αφιερωμένο στην πρώην αγαπημένη του, Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια για 4 χρόνια υπήρξε ζευγάρι με τον Καλούδη και μάλιστα συζούσαν σε διαμέρισμα στο Ελληνικό.

Ο μουσικός πριν λίγα χρόνια είχε αποκαλύψει ότι η Ελένη τού έλεγε ότι θα παρατήσει τη δουλειά της, αν την παντρευτεί. Ωστόσο, έναν χρόνο πριν παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ χώρισαν και αυτό είναι κάτι που του κόστισε πολύ. Μάλιστα, έγραψε ένα τραγούδι για εκείνη, που το είπε ο Σταμάτη Γονίδης: «Χθες το βράδυ στ” όνειρο μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ