Good News: Χρυσό βραβείο στην Κρήτη για την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια "The island inside you"!

Το χρυσό βραβείο στα «Tourism Awards 2015» στην κατηγορία «Διαφημιστική καμπάνια» απέσπασε η Περιφέρεια Κρήτης για δεύτερη συνεχή χρονιά.
 

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα «Banquet» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών παρουσία εκατοντάδων υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων εταιρειών και φορέων τουρισμού της χώρας μας, αλλά και της αρμόδιας κριτικής επιτροπής.
 
Το βραβείο για την Κρήτη παρέλαβε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

 
Η βράβευση αφορά στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Κρήτης 2014-2015 «Crete: The island inside you- Daydreaming of Crete» που φέρει την υπογραφή του γνωστού Κρητικού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία «McCANN-Erickson Athens». Η Περιφέρεια Κρήτης για μια ακόμη φορά επιβραβεύτηκε για την προσπάθεια ανάδειξης του νησιού και των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων.
 
Παραλαμβάνοντας το νέο βραβείο ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή, τους διοργανωτές, και όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή τους στο άριστο αποτέλεσμα της διαφημιστικής καμπάνιας-προβολής της Περιφέρειας Κρήτης.


 
«Η Περιφέρεια Κρήτης το 2012 ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο την ενιαία προβολή του νησιού μας. Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και κάνοντας πράξη τη δέσμευση για συγκρητισμό, η Κρήτη για πρώτη φορά προβάλλεται ενιαία. Σήμερα παραλάβαμε το χρυσό βραβείο για την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια της χρονιάς. Πρόκειται για την 12η φορά που η Περιφέρεια Κρήτης βραβεύεται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές, την κριτική επιτροπή και κυρίως σε όλους τους συνεργάτες μας που δίνουν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό σ' αυτήν την κοινή μας προσπάθεια. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά τις προσπάθειές μας για τον ευλογημένο αυτό τόπο με τους ξεχωριστούς ανθρώπους του!» είπε ο περιφερειάρχης παραλαμβάνοντας το βραβείο.
 
Παρών επίσης στην τελετή απονομής, ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης.
Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Κρήτης εκτός από τη προχθεσινή διάκριση έχει βραβευτεί άλλες 12 φορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την πρωτότυπη και αποτελεσματική διαφημιστική προβολή της Κρήτης.
 
Διοργανωτής των βραβείων ήταν το Ηotel & Restaurant της Boussias Communications και στόχος του είναι η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του Ελληνικού τουρισμού και η βράβευση αφορά πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications.
 
Οι δέκα βασικές κατηγορίες βράβευσης ήταν: Strategy & Innovation, Customer Service & Experience, Specialty Offering, Gastronomy, Facilities & Architecture, Digital & Social Marketing, Travel & Transportation, Branding - Public Relations & People Strategy, Technology, Sustainability & Operations.
 
Η εκδήλωση, με οικοδέσποινα τη γνωστή δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Όλη η συνέχεια εδώ - rethnea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ