Έλενα Μακρή Λυμπέρη: «Η Ελένη μου προκάλεσε μεγάλη απορία και σοκ»

«Η κίνηση της Ελένης μου προκάλεσε μεγάλη απορία και σοκ». 

Aυτές τις λέξεις χρησιμοποίησε η εκδότρια Έλενα Μακρή Λυμπέρη για να χαρακτηρίσει τα συναισθήματα που ένιωσε με την κίνηση της Ελένης Μενεγάκη, να στείλει αγωγή και να απαιτήσει αποζημίωση για τις φωτογραφίες των παιδιών της που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Hello! Η εκδότρια μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», για την πολυσυζητημένη αυτή διαμάχη με την άλλοτε φίλη της παρουσιάστρια, και έδωσε τις δικές της ερμηνείες.  

«Είναι μία τραγική συγκυρία. Έχω κάνει φωτογραφίσεις και έχω τυπώσει εκατομμύρια σελίδες περιοδικών. Δουλεύω στον κλάδο αυτόν από 20 ετών και αυτή τη στιγμή γίνεσαι ξαφνικά το πρόσωπο της εβδομάδας στο παράλογο, στη λιμνούπολη που ζούμε όλοι. Γιατί; Γιατί έγινε η ιστορία αυτή, κόντρα θέλετε να πείτε εσείς, απορία για μένα μεγάλη και σοκ. Γιατί έχω συνεργαστεί με τεράστια ονόματα της showbiz και του μόντελινγκ και όλο τον κόσμο έχω τις καλύτερες σχέσεις. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα κανένα και αυτή είναι η δουλειά μας. Όλα αυτά λοιπόν είναι για μένα πρωτόγνωρα και δεν μου αρέσουν καθόλου. Τα ελληνικά δικαστήρια είναι γεμάτα με πάρα πολλές υποθέσεις. Αφήνονται εγκληματίες έξω και καταλαβαίνεται για τι πράγμα αστείο μιλάμε τώρα. Έχω τρία παιδιά και ξέρω πολύ καλά τι είναι να φωτογραφίζεις παιδιά».

Μάλιστα, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον κλάδο των περιοδικών: «Ο κλάδος έχει καταστραφεί. Δεν μιλάμε για πτώση της τάξεως του 50%. Ήταν στο 70% και θα αγγίξει το 80%! [...] Δεν μπορεί να ανταπαξέλθει κανείς. Γι' αυτό κάνουμε ηρωικές προσπάθειες όλοι στα περιοδικά. Εγώ είμαι υποχρεωμένοι στους συνεργάτες μου. Δουλεύουν απίστευτες ώρες. Όπως ξέρετε οι αμοιβές είναι μηδαμινές, όλων των ανθρώπων, σε όλες τις δουλειές. Εγώ πρώτη από όλους ξέρετε τι έχω περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος αυτά. Δεν μου αρέσει να δείχνω μιζέρια. Ο καθένας στο σπίτι του γνωρίζει τα δικά του προβλήματα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ