Είναι επίσημο: Η Elle Macpherson θα γίνει για 6η φορά μαμά στα 51 της!

Τι και αν είναι 51, τι και αν είναι το «σώμα» παγκοσμίως, τι και αν έχει ήδη παιδιά, εκείνη θέλει να ξαναγίνει ξανά μαμά για χάρη του δισεκατομμυριούχου συζύγου της!

 

Η Elle Macpherson και ο Jeffrey Soffer, το καλοκαίρι συμπληρώνουν δύο χρόνια έγγαμου βίου και φαίνεται πως όλο αυτό τον καιρό προσπαθούν να δημιουργήσουν τον καρπό του έρωτά τους. Και φαίνεται ότι τα κατάφεραν.

Το supermodel από την Αυστραλία αυτή την εβδομάδα σβήνει τα 51 κεράκια της και το αυστραλέζικό περιοδικό Woman's day, αποκαλύπτει ότι η Elle θα γίνει μαμά για έκτη φορά.

Το νέο μέλος της οικογένειας Soffer, θα έρθει στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, σύμφωνα με τους φίλους ανδρόγυνου, όπως αποκάλυψαν στο περιοδικό.

Ιδού τι αποκάλυψαν οι φίλοι: «Συνειδητοποίησαν μετά από λίγους μήνες ότι δε μπορούν να αποκτήσουν ένα παιδί με τον κλασσικό, φυσικό τρόπο και άρχισαν να συζητούν για μία υιοθεσία. Κατέληξαν πως και οι δυο επιθυμούν να αποκτήσουν βιολογικό παιδί με παρένθετη μητέρα όσο πιο σύντομα μπορούν. (...)

Η Elle ευχαριστεί τον Θεό που σκέφτηκε πριν από χρόνια να καταψύξει ωάριά της. Μετά από συζητήσεις με ειδικούς γιατρούς για τη γονιμότητα, η Elle και ο Jeffrey βρήκαν την τέλεια παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το παιδί τους. Κρατάνε μυστική την ταυτότητά της. Είναι αυτό που επιθυμεί η γυναίκα, αλλά και το ζευγάρι. Γνωρίζω όμως, ότι ηλικιακά βρίσκεται στη δεκαετία των 30 και έχει ήδη δυο δικά της παιδιά».

Πηγή: Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ