Απίστευτη κτηνωδία στο Χονγκ Κονγκ: 31χρονος πιανίστας πετσόκοψε & έψησε τους γονείς του σε φούρνο μικροκυμάτων!

Ένας 31χρονος πιανίστας από το Χονγκ Κονγκ φυλακίστηκε ισόβια, μετά από δίκη που κράτησε 20 ολόκληρες μέρες, επειδή, όπως περιέγραψε και στο δικαστήριο με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, διαμέλισε τα πτώματα των γονιών του, τα αλάτισε και μετά τα έψησε σε φούρνο μικροκυμμάτων!

Ο Χένρι Τσάου σχεδίαζε, επί έξι μήνες, μέσα στο προφανώς πειραγμένο του μυαλό το πως θα φέρει εις πέρας το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ ο δικαστής φανερά ενοχλημένος του είπε: «Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί το έκανες, και το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση είναι που σε καθιστά τόσο επικίνδυνο».

Δυο εβδομάδες μετά το θάνατο των γονιών του Τσάου ηλικίας 65 και 63 ετών, τα κεφάλια τους βρήκαν αστυνομικοί μέσα σε ψυγεία, ενώ όπως αποκαλύπτει η ανατριχιαστική έκθεσή τους ήταν «τοποθετημένα σε πετσέτες με τα μάτια τους όχι εντελώς κλεισμένα».

Ο αρρωστημένος πιανίστας είχε ψεκάσει με αρρωματικό χώρου όλο το σπίτι για να καλύψει τη μυρωδιά, ενώ τα διαμελισμένα σώματα βρέθηκαν «αλατισμένα μέσα σε πλαστικά κουτιά».

Το μέγεθος του ψυχικού προβλήματος του 31χρονου, μπορεί να εκτιμηθεί από τις δικαιολογίες που είπε για το λόγο του εγκλήματος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του «κατηγορούσε τη μητέρα του που τον πίεζε να μάθει πιάνο» ενώ επίσης «μισούσε τον πατέρα του επειδή, όταν πήγαινε σχολείο (!), δεν χαμήλωνε την τηλεόραση και τον ενοχλούσε στο διάβασμα»

Πηγή: Telegraph.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ