Σε ποιες χώρες θα δείτε τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο; Ουκρανία, Σουηδία ή Ταιλάνδη στην 1η θέση;

Αναμφίβολα οι γυναίκες είναι ωραίες όπου κι αν βρίσκονται. Σε κάποιες χώρες όμως είναι σα να ΄πεσε λίγη παραπάνω... χρυσόσκονη, αφού εκεί οι γυναίκες ξεπερνούν τα όια της ομορφιάς και μοιάζουν σχεδόν σαν άγγελοι. Λογικό να αναρωτιέστε – κυρίως αν είστε άνδρες- ποιες χώρες είναι αυτές.

Τις παρουσιάζει το drprem.com.

- Ουκρανία

Γνωστή για τις ωραίες της γυναίκες διαθέτει επιχειρήσεις, όπου κάποιος μπορεί να παραγγείλει... νύφη μέσω email. Η χώρα θεωρείται πραγματικός παράδεισος για κάποιους μοναχικούς άνδρες που αναζητούν εναγωνίως σύντροφο. Τα σημεία όπου μπορεί κανείς πιο έυκολα να θαυμάσει όμορφες γυναίκες είναι το Κίεβο, η Οδησσός και η Ακτή της Μαύρης Θάλασσας.

- Σουηδία

Η Βικτόρια Σίλβστεντ

Θεωρείται ότι είναι η χώρα με τους πιο ωραίους άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες είναι πραγματικά εκθαμβωτικές. Ψηλές και λυγερόκορμες, ξανθιές, με μπλε μάτια, έξυπνες και φιλικές, αλλά και πολύ μορφωμένες. Ίσως το καλύτερο μέρος για να συναντήσει κανείς και όμορφες και έξυπνες γυναίκες.

- Ταϊλάνδη

Μπορεί να είναι γνωστή για τα κάλλη της φύσης της, την κουλτούρα και τη φιλοξενία, αλλά φημίζεται εξίσου για τις όμορφες γυναίκες της που είναι ντροπαλές, πολύ φιλικές και ρομαντικές.

- Βουλγαρία

Αυτή η μικρή χώρα της ανατολικής Ευρώπης είναι η πατρίδα μερικών από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο. Η χώρα αυτή που είναι γεμάτη με μεσαιωνικά κάστρα, ολοζώντανες πόλεις, θέρετρα για σκι και καταπληκτικές παραλίες, η Βουλγαρία έχει και πανέμορφες γυναίκες, ψηλές, με ανοιχτόχρωμα μάτια και σκούρα μαλλιά σε στιλ... Kate Beckinsale.

- Ρωσία

Τα 4000 μίλια που εκτείνονται μεταξύ Μόσχας και Σιβηρίας είναι πατρίδα για κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον κόσμο που συνήθως είναι και πολύ μορφωμένες.

- Ολλανδία

 

Λαός ιδιαίτερα φιλικός και φιλόξενος οι Ολλανδοί, αλλά και πολύ... ψηλός. Το μέσο ύψος των Ολανδέζων είναι περίπου 1,77μ, ενώ έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο φιλικές και φιλόξενες γυναίκες σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

- Λίβανος

Ο Αραβικός κόσμος και οι ωραίες γυναίκες πάνε χέρι – χέρι

- Πολωνία

Ο Πολωνέζες φημίζονται για την ομορφιά τους, τη χάρη τους και τη θηλυκότητά τους. Εχουν μεγάλη αίσθηση της μόδας και του στυλ, ενώ είναι και πολύ υπερήφανες για την κουλτούρα και τις παραδόσεις τους. Επίσης, φημίζονται για την ειλικρίνειά τους αλλά και για το ότι δεν είναι καθόλου φιλάργυρες.

- Ινδία

Εκτός από τη ζάχαρη, τα ευωδιαστά μπαχαρικά και τα χρυσοποίκιλτα παλάτια η Ινδία έχει και πολύ όμορφες γυναίκες, βαθιά θρήσκες και πιστές στις αξίες τους. Απορίας άξιον για τις δυτικές γυναίκες είναι το πώς μπορούν να τυλίγονται καθημερινά με σχεδόν 6 μέτρα ύφασμα, το παραδοσιακό σάρι – και πάλι να φαίνονται στιλιστικά άψογες, πανέμορφες και σέξι. Οι Ινδές θεωρούνται πολύ καλές σύζυγοι.

- Βραζιλία

Τα λόγια είναι περιττά. Εξάλλου, το ότι οι Βραζιλιάνες είναι πανέμορφες το θυμόμαστε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο στο... σαμπαδρόμιο του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

- Ιταλία

Είναι μια χώρα που έχει συνεισφέρει σε πολλούς τομείς, όπως στη μόδα, στα αυτοκίνητα (με τις Φεράρι για παράδειγμα), στη γαστρονομία (με τις πίτσες και τα ζυμαρικά) και φυσικά στις όμορφες γυναίκες. Οι Ιταλίδες είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο ως «μοντέλα». Εκτός παό όμορφες είναι φοβερά κομψές και στιλάτες, με τρομερή αίσθηση της μόδας, προσόν που σίγουρα προσδίδει ακόμη περισσότερη ομορφιά στην ήδη υπάρχουσα.

-Αργεντινή

Χώρα γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες της, αλλά και για τη γυναικεία ομορφιά. Η Αργεντινή έχει επικρατήσει να θεωρέιται ως η χώρα με τις πιο ωραίες γυναίκες σε όλο το δυτικό ημισφαίριο

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ