Κομισιόν: Δεν μας ανησυχούν οι επαφές Τσίπρα-Ρωσίας - Μοσκοβισί: Δεν υπάρχει λόγος να μην έχουν καλές σχέσεις

Την πεποίθηση της πως οι διμερείς επαφές της ελληνικής κυβέρνησης και των εκπροσώπων της, με τη ρωσική κυβέρνηση δεν θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο τις συνομιλίες μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών, εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τονίζοντας πως η προσοχή του κυρίου Τσίπρα είναι αναμφισβήτητα προσηλωμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση –ιδιαιτέρα αν συγκρίνει κάποιος τον αριθμό επαφών του πρωθυπουργού με τους ευρωπαίους εταίρους και την Ρωσία- και πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για ανησυχία από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης η εκπρόσωπος δήλωσε τα εξής:

«Υφίσταται ελευθερία του λόγου και ελευθερία συνάθροισης, άρα δεν έχουμε κάποιο σχόλια ως προς τις επισκέψεις του στη Ρωσία».

«Όπως δήλωσε ο Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, δεν υπάρχει κανένας λόγος η Ελλάδα να μην έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία. Είναι ξεκάθαρο πως η Ρωσία δεν αποτελεί μια εναλλακτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα, συνεπώς δεν ανησυχούμε».

«Ο κύριος Τσίπρας έχει στραμμένη τη προσοχή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μπορείτε να συγκρίνετε τον αριθμό των επισκέψεων του κυρίου Τσίπρα στα κράτη-μέλη και τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Ρωσία.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ