Καρέ - καρέ η έξοδος της Ε.Μενεγάκη με τον Ματέο της & το μωρό τους! Τι έγραφε η μπλούζα του ''χαζομπαμπά''! (Βίντεο)

Χαμογελαστή, ευδιάθετη μαζί με τη νεογέννητη πριγκίπισσα της απαθανατίστηκε η Ελένη Μενεγάκη κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο Ιασώ. 

Δεκάδες δημοσιογράφοι περίμεναν την ωραία Ελένη έξω από το μαιευτήριο, με την ίδια να κάνει –χωρίς να αναμενόταν– δηλώσεις, για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τη σκέφτονταν και τη βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές και που μας περιμένατε, αλλά και τις προηγούμενες, μέχρι να γεννήσω. Περάσατε μαζί μας την αγωνία μέχρι, επιτέλους, να αποκτήσουμε το μωρό μας. Δεν χρειάζονται ερωτήσεις παιδιά, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ ενθουσιασμένοι, δεν περιγράφονται αυτά με λόγια. Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου όλον τον κόσμο, όχι μόνο το νοσοκομείο, το ιατρικό και μη προσωπικό. Όλο τον κόσμο, που όλο αυτόν τον καιρό είχε τη σκέψη του κοντά μου και χωρίς να μιλάω, ήξερε ακριβώς τι ζω και είμαι σίγουρη ότι ένιωθε και τις αγωνίες μου. Ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό το δώρο. Θα τα ξαναπούμε σε έναν μήνα. Τα παιδιά μου είναι τρισευτυχισμένα και περιμένουν πώς και πώς τα κορίτσια να το δουν, γιατί ο αδερφούλης τους την έχει δει ήδη», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

''Οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνα'' - Το μπλουζάκι που φόρεσε ο Μ. Πατζόπουλος κάνει το γύρω του διαδικτύου

Οι δημοσιογράφοι επιθυμούσαν και μια δήλωση από τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος, φορώντας μπλουζάκι με στάμπα «Real Men Change Diapers» (Οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνες), ευγενικά απομακρύνθηκε από τις κάμερες. Σε αυτό το σημείο, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Τα έχουμε πει αυτά, παιδιά. Μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τον πατέρα».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την έξοδο της παρουσιάστριας με τον σύντροφό της από το μαιευτήριο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ