Πατέρας ντύθηκε άλογο & ικετεύει να τον ιππεύσουν για να πληρώνει τις θεραπείες του γιου του!

Ένας πατέρας από την Κίνα κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να συγκεντρώσει λεφτά ώστε να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για την θεραπεία του γιου του που πάσχει από λευχαιμία. 

Ο 38χρονος, Chen Yuntao, μεταμφιέζεται σε άλογο και ικετεύει τους περαστικούς να... ιππεύσουν στην πλάτη του. 

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ο πατέρας, φοράει μία μάσκα αλόγου και στέκεται σκυφτός με τα γόνατα στο πεζοδρόμιο πολυσύχναστου δρόμου της Κίνας παρακαλώντας τους ανθρώπους να ανέβουν στην πλάτη του για πέντε Γουάν. 

Πρόκειται για μία ασυνήθιστη προσπάθεια να αντλήσει χρήματα για τον 9χρονο Chen Minghao που έχει διαγνωστεί με λευχαιμία. 

Η οικογένειά του έχει χρεωθεί με το ποσό των 160.000 Γουάν για θεραπείες που έχει ήδη κάνει ο μικρός Chen, ενώ έχει ξοδέψει άλλα 200.000 Γουάν σε φάρμακα.

Οι επόμενες συνεδρίες της θεραπείας στην οποία είναι αναγκαίο να υποβληθεί ο 9χρονος κοστίζουν από 400.000 έως 500.000 Γουάν. 

Ο Chen aρχικά στεκόταν στην είσοδο του μετρό όμως αλλά η διοίκηση της πόλης τον απομάκρυνε. Όταν όμως έγινε γνωστή η ιστορία του προσφέρθηκαν να του βρουν ένα καλύτερο σημείο. 

«Αν δεν ήταν η ύστατη λύση δεν θα σκεφτόμουν ποτέ στη ζωή να παρακαλέσω για λεφτά στου δρόμους», εξηγεί ο πατέρας και συμπληρώνει: «Χθες ο γιος μου ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της χημειοθεραπείες και οι γιατροί είπαν πως πρέπει να  ξεκινήσει το επόμενο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αλλά δεν έχω λεφτά για να πληρώσω.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ