Έτσι θα ονομάσουν την κόρη τους Ελένη - Ματέο! Όλη η αλήθεια για τον καυγά γύρω από το όνομα του μωρού!

Ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδo της ζωής... Γι' αυτό και γίνεται μπουρλότο όταν ακούει γκρίνιες και φωνές για πράγματα που σύμφωνα με την ίδια δεν πρέπει να απασχολούν κανέναν παρά μόνο εκείνη και τον αγαπημένο της.

Όσοι είδαν από κοντά την Ελένη Μενεγάκη κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο κατάλαβαν ότι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης "πετούσε" στον έβδομο ουρανό. Έχοντας φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή της, η Ελένη έδειχνε πιο γεμάτη ψυχικά από ποτέ.

Ήθελε πάρα πολύ να μείνει έγκυος και δεν λογάριασε ούτε ηλικία ούτε τυχόν προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Το μόνο που επιθυμούσε ήταν να φέρει στον κόσμο το παιδί του Μάκη για να σφραγιστεί με τον καλύτερο τρόπο ένας παθιασμένος έρωτας πέντε χρόνων.

Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και με απίστευτη τρυφερότητα, μιας και κρατούσε στην αγκαλιά της μικρή της πριγκίπισσα, η Ελένη έφυγε για τη βίλα της στα Μελίσσια για να υποδεχτούν όλοι το νέο μέλος της οικογένειας, αλλά και να αγκαλιάσει και τα άλλα τρία της παιδιά. Άλλωστε μόνο ο Άγγελος την είχε επισκεφτεί στο μαιευτήριο και είχε δει την μπέμπα, ενώ η Μενεγάκη λαχταρούσε να σφίξει στην αγκαλιά της και τις άλλες της κόρες, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Η Ελένη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν είδε όλα τα αγγελούδια της μαζί και τα μεγάλα να τρέχουν πάνω της. Μία εικόνα που δεν μπορεί να ξεχάσει.

Οι πρώτες κόντρες

Όλα κυλούσαν ιδανικά τα πρώτα 24ωρα στη βίλα των Μελισσίων, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αιτία; Αρχικά οι ψίθυροι και μετά οι μουρμούρες που εξελίχθηκαν σε φωνές. Όχι, η Ελένη και ο Μάκης της δεν τσακώθηκαν αφού, όπως είπαμε, ζουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή τους έχοντας μαζί τους τον καρπό του έρωτά τους. Όμως δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τις φωνές που ακούγονται σχετικά με το όνομα του παιδιού, πάνω από την κούνια του. Ειδικά η Μενεγάκη έγινε μπουρλότο και λίγο έλειψε να τα κάνει όλα λίμπα!

Ποιο όνομα θα πάρει τελικά το μωρό; Η "μάχη" ανάμεσα στις... συμπεθέρες ξεκίνησε. Η μητέρα του Μάκη, Λιλίκα (Βασιλική) ή της Ελένης, Ζέτα (Γεωργία) θα βγει... νικήτρια; Μπορεί και οι δύο, μπορεί και καμία. Το σίγουρο είναι ότι καμία από τις δύο δεν έχει... ακουστεί από τα εγγόνια της. Μήπως τώρα ήρθε η ώρα; Όταν όλοι πίστευαν ότι η Μενεγάκη θα αποκτούσε αγόρι και θα έβγαζε τον πεθερό της Δημήτρη, εκείνη δεν είχε πει απολύτως τίποτα. Τώρα βέβαια τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο, αφού γέννησε κοριτσάκι.

Ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια που θέλουν τη μικρή να παίρνει τα ονόματα και των δύο γιαγιάδων της για να σταματήσουν μία και καλή οι φωνές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει αποδείξει ότι αρέσκεται να δίνει ονόματα που δεν έχουν σχέση με αυτά των οικογενειών (Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια).

Αυτό που σίγουρα θέλει η Ελένη είναι να σταματήσουν εδώ και τώρα οι οποιεσδήποτε φωνές μέσα στο σπίτι για το όνομα του παιδιού. "Να κάνουμε το σταυρό μας που όλα πήγαν μια χαρά στη γέννα και είμαστε απόλυτα υγιείς κι εγώ και το μωρό και σταματήστε να ασχολείστε με τα υπόλοιπα", είναι το σαφέστατο μήνυμά της ενώ την ίδια γραμμή πλεύσης ακολουθεί και ο Μάκης. Η απόφαση για το όνομα ανήκει μόνο στο ζευγάρι και δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν υποδείξεις, ψιθύρους ή γκρίνιες.

Προτάσεις και από το... Τwitter

Απίστευτο κι όμως... διαδικτυακό! Χαμός γίνεται και στο Τwitter για το όνομα του παιδιού! Ο προσωπικός λογαριασμός της Ελένης έχει βομβαρδιστεί από μηνύματα φίλων και θαυμαστών οι οποίοι εκτός από τις ευχές που δίνουν στη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, της προτείνουν και ονόματα για την μπέμπα της!

Η μεγάλη επιστροφή

Η Ελένη μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι αγκαλιά με τα τέσσερα παιδιά της αλλά ετοιμάζεται και για τη μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση. Όπως αποκάλυψε η ίδια φεύγοντας από το μαιευτήριο στις αρχές Μαΐου θα βρίσκεται και πάλι στις... επάλξεις. Ήδη ενημερώνεται καθημερινά από τους στενούς της συνεργάτες για όλα και ετοιμάζει εντυπωσιακό comeback. Αν δεν προκύψει κάποιο εξαιρετικό απρόοπτο, η Μενεγάκη θα εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής της τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Πηγή: press-news.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ