Τελικά αυτή η TopWoman δεν πονοκεφαλιάζει με το τι θα βάλει κάθε πρωί στη δουλειά: Ιδού η ανάρπαστη λύση της

H Matilda Kahl είναι Art director στην μεγαλύτερη διαφημιστική του κόσμου την Saachi & Saatchi. Φορούσε τα ίδια ρούχα κάθε μέρα στην δουλειά τα προηγούμενα τρία χρόνια. "Ήθελα να κερδίσω χρόνο και χρήματα", αναφέρει η ίδια στον Business Insider.

Η Kahl είχε βαρεθεί να προσπαθεί κάθε πρωί να βρει τι θα φορέσει και να αγχώνεται αν τα ρούχα της ταιριάζουν με τα διάφορα events ή meetings του γραφείου της.

Για κάποια που έχει μάθει να παίρνει πολλές αποφάσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, η Kahl κλήθηκε να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να "βασανίζει" το μυαλό της για το τι φορέσει η αν θα επέλεγε μία φορεσιά για κάθε μέρα στο γραφείο.

Μετά από μία συζήτηση με τους άνδρες συνεργάτες της, και βλέποντας πως δεν... μοιράζονταν το ίδιο άγχος με αυτή, η Κahl αποφάσισε να βρει μία στολή απλή, επαγγελματική, μοδάτη, κλασσική αλλά επίσης όχι απρόσωπη.

Τελικά αγόρασε 15 μεταξένια λευκά top και έξι μαύρα παντελόνια για να μην χρειάζεται να τα πλένει συνεχώς. Η "στολή" της ήταν τελείως επιτυχημένη, αρέσει στους συνεργάτες της, ενώ δεν χρειάζεται να ψάχνει κάθε μέρα τι θα φορέσει.

Τελικά η Kahl αποφάσισε τον Απρίλιο να γράψει για την στολή της. Tο σχετικό άρθρο στο Harper's Bazaar και σε πολλά ακόμα περιοδικά, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. "Η στολή με έκανε να εκτιμήσω τα ρούχα μου, αφού δεν τα φορούσα κάθε μέρα", σημειώνει η ίδια στον Business Insider.

Πάντως η Kahl τα Σαββατοκύριακα επιλέγει να φορέσει χρωματιστά ρούχα, εκτός του άσπρου μαύρου της εβδομάδας. "Αν σηκωθώ ένα πρωί και νιώσω ότι θέλω να αλλάζω ρούχα κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω", αναφέρει.

 "Η στολή είναι για μένα και όχι εγώ για την στολή", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ