Η 50χρονη Σάντρα Μπούλοκ ψηφίστηκε η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» - Δύο εικοσάρες έφαγαν την σκόνη της

Η Σάντρα Μπούλοκ ανακηρύχτηκε ομόφωνα από το αμερικανικό περιοδικό «People» ως η πιο όμορφη γυναίκα για το 2015!

Και σ΄αυτό δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε, γιατί η Μπούλοκ μπορεί να μη χαρακτηρίζεται από αιθέρια και εξωπραγματική ομορφιά, αποπνέει ωστόσο μία ξεχωριστή κλάση που την κάνει ιδιαιτέρως εντυπωσιακή!

Στα 50 της χρόνια, μπορεί να θεωρείται η πιο όμορφη γυναίκα του τρέχοντος έτους, αλλά δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Γι΄αυτό και όταν της ανακοίνωσαν τον τίτλο είπε χαρακτηριστικά: «Όχι, αλήθεια δεν το πιστεύω. Είναι αστείο! Δεν το έχω πει σε κανέναν μέχρι τώρα» , προσθέτοντας: «η αληθινή ομορφιά είναι ήσυχη. Ειδικά στην πόλη, είναι δύσκολο να πεις ότι θες να μοιάζει έτσι. Το να είσαι καλή μητέρα, καλός άνθρωπος, να έχεις μια καλή δουλειά είναι η πραγματική ομορφιά. Οι άνθρωποι που δεν προσπαθούν να είναι όμορφοι, είναι πραγματικά όμορφοι».

Στο ειδικό τεύχος του το People φιλοξενεί ακόμη εννέα διάσημες γυναίκες, που κέντρισαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον τη χρονιά που μας πέρασε και έλαμψαν με την απαράμιλλη ομορφιά και το ιδιαίτερο στιλ τους. Αυτές είναι οι: Βανέσσα Χάντγκενς (VANESSA HUDGENS), Αριάνα Γκραντέ (ARIANA GRANDE), Γκάμπριελ Γιούνιον (GABRIELLE UNION), Σέι Μίτσελ (SHAY MITCHELL), Τζένα Τατούμ (JENNA DEWAN-TATUM), Λαβέρν Κοξ (LAVERNE COX), Μέγκαν Τέιλορ (MEGHAN TRAINOR), Ταραζι Χένσον (TARAJI P. HENSON), Τζίτζι Χαντίντ (GIGI HADID)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ