Ελάτε να παίξουμε με ''ΣΤΟΧΟ'' - Μια νέα πρωτοβουλία για τον καρκίνο του στήθους

Η Κυριακή 24 Ιουνίου θα είναι ξεχωριστή αφού η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» σας προσκαλεί να «Παίξετε με Στόχο» στο καταπράσινο Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ!Ελάτε να περάσετε την ημέρα ή το απόγευμά σας με πολύ παιχνίδι, μουσική, bazaar και πολλές δραστηριότητες για παιδιά όπως Σκυταλοδρομίες με Pony, Τσουβαλοδρομίες, Ζωγραφική και Διαγωνισμούς. Στόχος να περάσουμε καλά όλοι! Και οι μεγάλοι που δε θα μείνουν παραπονεμένοι αφού στο Portobello Bazaar θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ σε super τιμές! Κρατήστε ελεύθερη την Κυριακή σας στις 24 Ιουνίου για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Η Κυριακή 24 Ιουνίου θα είναι ξεχωριστή αφού η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» σας προσκαλεί να «Παίξετε με Στόχο» στο καταπράσινο Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ! Ελάτε να περάσετε την ημέρα ή το απόγευμά σας με πολύ παιχνίδι, μουσική, bazaar και πολλές δραστηριότητες για παιδιά όπως Σκυταλοδρομίες με Pony, Τσουβαλοδρομίες, Ζωγραφική και Διαγωνισμούς. Στόχος να περάσουμε καλά όλοι! Και οι μεγάλοι που δε θα μείνουν παραπονεμένοι αφού στο Portobello Bazaar θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ σε super τιμές! Κρατήστε ελεύθερη την Κυριακή σας στις 24 Ιουνίου για την οικογένεια και τους φίλους σας.
Η Ομάδα του «Στόχου» θα σας περιμένει εκεί! Είσοδος 5€-Παιδικό 3€


Χάρισε κάτι δικό σου στον "Στόχο"! Έχεις στα συρτάρια και στις ντουλάπες ρούχα, αξεσουάρ ή ακόμα και αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείς; Χάρισέ μας τα για το Bazaar μας. Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και γι' αυτό σας ζητάμε να μας χαρίσετε κάτι δικό σας για να διατεθεί προς πώληση στο δικό μας παζάρι. Ρούχα σε καλή κατάσταση, γυαλιά ηλίου, κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά και άλλα χρηστικά αντικείμενα, πίνακες, παιχνίδια κλπ, τα οποία μπορείτε να στείλετε ή να φέρετε στα γραφεία μας, Τρίτωνος 119, Π. Φάληρο 17562, Δευτέρα-Πέμπτη 9:30-17:30 (για πληροφορίες καλέστε μας στα 210 3614488 και 210 3606430). Ακόμα καλύτερα σας περιμένουμε να έρθετε οι ίδιοι στη γιορτή που διοργανώνουμε φέρνοντάς τα μαζί σας.
Μαζέψτε όλη την οικογένεια και την παρέα σας και περάστε την Κυριακή σας στον Μαραθώνα.


Το t-shirt που αγάπησαν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο τώρα έγινε σορτσάκι, Jersey φόρεμα, κάπρι παντελόνι και παιδικό t-shirt με μανίκι και ραντάκι. Αυτά και πολλά ακόμα είδη σε προσιτές τιμές βρίσκονται στη βιτρίνα του e-shop μας και σε περιμένουν να τα δεις και να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. Με παραγγελίες άνω των 10€ μπορείς να παραγγείλεις και το βραχιολάκι του «Στόχου» αλλά και τις κούπες μας.

Μην ξεχνάς ότι από το 2001 το διάσημο μπλουζάκι με σήμα το «Στόχο» συγκέντρωσε από τις πωλήσεις του πάνω από 1εκ ευρώ τα οποία διατέθηκαν για δράσεις πρόληψης όπως ενημερωτικά προγράμματα και δωρεάν εξετάσεις σε πάνω από 20,000 γυναίκες.
Σήμερα με κάθε δική σου αγορά μέσω e-shop μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας προσφέροντας στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη!



/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";}

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ