Αποκλ: O Hair Expert Ιωάννης Αγγελόπουλος μας λέει τα πάντα για τις τάσεις στα μαλλιά αυτήν την άνοιξη!

O Ιωάννης Αγγελόπουλος μας αποκαλύπτει ότι οι πιο hot τάσεις για τα μαλλιά για φέτος την άνοιξη είναι οι παστέλ αποχρώσεις, τα ανάλαφρα looks αλλά και πολλά, πολλά ακόμη...

Μαρία Μέτσαϊ : Τι χρώματα προτείνετε για την άνοιξη στα μαλλιά μας;

Ιωάννης Αγγελόπουλος:  Όπως οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν παστέλ αποχρώσεις στα ρούχα τους για τις ανοιξιάτικες collection έτσι και στα μαλλιά παρατηρούμε να ανεβαίνουν στις προτιμήσεις των κομμωτών οι παστέλ ξανθές αποχρώσεις. 
Η καλύτερη επιλογή βέβαια  για μέτριες και ανοιχτές αποχρώσεις δέρματος προτιμάμε  ανεπιφύλακτα τις ζεστές  ξανθές καραμελέ αποχρώσεις!  
Προσωπικά συμβουλεύω: όχι πολύ ξανθό αλλά όχι και πολύ καφέ σοκολατί  για το φετινό καλοκαίρι. 
Το μπρονζέ της άμμου με κρυφά pastel highlights να βγάζουν μια ένταση στην φωτεινότητα είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη επιλογή.

Μ.Μ: Τα τελευταία χρόνια τάση στο χρώμα μαλλιών είναι το ombre. Υπάρχει κάτι καινούργιο;

Ι.Α: Σίγουρα βλέπουμε και άλλη μια χρονιά το ombree να είναι μια δημοφιλής επιλογή άλλα βλέπουμε μια μεγαλύτερη τάση στο bronde όπου οι αποχρώσεις είναι πιο ζεστές και στρέφονται στο γήινο απαλό χρυσό μέσα σε καφέ-χάλκινο όπου μας αφήνει το μαλλάκι μας και σε καλύτερη κατάσταση οπότε μια πιο ανοιχτή απόχρωση, και η υγειά των μαλλιών είναι πάνω από όλα για το καλοκαίρι και γι' αυτό θα πρότεινα μετά το χρώμα για να το κλειδώσουμε και να προστατέψουμε την ποιότητα του μαλλιού μια επαναστατική θεραπεία total control keratin therapy* πριν το καλοκαίρι και την έκθεση στον ήλιο. 

Μ.Μ: Τι ακριβώς είναι η θεραπεία Total Control Keratin;  

Ι.Α: Είναι μια  θεραπεία λείανσης για την ακρίβεια είναι η νούμερο 1 θεραπεία εδικά σχεδιασμένη να εξαλείφει το φριζάρισμα ,να κλειδώνει το χρώμα και να αναδεικνύει τη λάμψη στα μαλλιά μόνο σε 30'. Δημιουργεί ένα υπέροχο λείο χτένισμα. Είναι ιδανική θεραπεία να εφαρμόζετε ενδιάμεσα από θεραπείες brazilian keratin ώστε να τις ξανα-ενεργοποιεί και να παρατείνει το διάστημα της επομένης brazilian keratin. H Total Control είναι σε ατόφια κερατίνη ,αμινοξέα, ειδικά σχεδιασμένα να προσθέτουν δύναμη ,ενδυνάμωση και λάμψη

Τα οφέλη της θεραπείας είναι: 
εξαλείφει το φριζάρισμα χωρίς να ισιώνει
ανανεώνει την braziliankeratin μόνο σε 30' με χαμηλό κόστος
αναδομεί κατεστραμμένα μαλλιά
αναδεικνύει - κλειδώνει το χρώμα και σταματάει το ξεθώριασμα
μειώνει το χρόνο χτενίσματος κάνοντας τα μαλλιά ευκολοχτένιστα
αυξάνει την λάμψη και την απαλότητα
εάν την εφαρμόζουμε ανά μια βδομάδα, μας δίνει 20% ίσιωμα την φορά για 2-3 μήνες

Την εφαρμόζουμε σε πέντε κεντρικά σημεία της Αθήνας
Κηφισιά - Χαλάνδρι - Κολωνάκι - Γλυφάδα - Περιστέρι 

Μ.Μ: Ποιο εύκολο χτένισμα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες για να είναι καθημερινά περιποιημένες σε λίγα λεπτά; 

Ι.Α: Είναι κάποια γρήγορα χτενίσματα που μπορεί να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα τα πρωινά που ο χρόνος πιέζει αλλά παρόλα αυτά να μην δείχνει ατημέλητο όπως η στριμμένη αλογοουρά δηλαδή χωρίζουμε την αλογοουρά στα δυο ,στρίβουμε το ένα μέρος και το τυλίγουμε γύρω από το άλλο μέρος στο σημείο του γιακά.
Το ασύμμετρο σινιόν: αφού ντυθείτε σταθείτε στον καθρέπτη  του ανελκυστήρα και κρεπάρετε τα μαλλιά σας στο πάνω μέρος ελαφρά  και φέρτε τα κάτω αριστερά ή δεξιά κάτω από το αυτί πιάνοντας το με λάστιχο , το στρίβετε και το γυρνάτε γύρω από την βάση του στερεώνοντας το με τσιμπιδάκι και...... voila'.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Ιωάννη Αγγελόπουλου - http://www.angelopouloshair.gr/ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ