Αυτό θα πει ανθρωπιά - Πελάτης άφησε 183 ευρώ πουρμπουάρ στη σερβιτόρα για να επισκεφτεί τον γιο της

Μπορεί η κοινωνία μας να μην είναι αγγελικά πλασμένη, αλλά η παρακάτω ιστορία είναι ένα από τα φωτεινά παραδείγματα ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους και τον βοηθάνε με την πρώτη ευκαιρία.

Ένας πελάτης σε εστιατόριο φεύγοντας, άφησε στη σερβιτόρα πουρμπουάρ 200 δολαρίων, δηλαδή περίπου 183 Ευρώ μέσω της πιστωτικής του κάρτας, τη στιγμή που ο λογαριασμός ήταν μόλις 9,53 δολάρια, δηλαδή περίπου 8,7 Ευρώ.

Ο λόγος; Είχε ακούσει νωρίτερα τη σερβιτόρα να λέει σε μια συνάδελφό της σε μεταξύ τους συνομιλία ότι δεν είχε λεφτά για να επισκεφτεί το γιο της, τον οποίο είχε καιρό να δει και της είχε λείψει.

Μάλιστα, της άφησε εξτρά σημείωμα όπου της έγραφε ότι είχε ακούσει τη συνομιλία τους και για αυτό το λόγο της αφήνει τα λεφτά, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να επισκεφτεί το παιδί της.

Η σερβιτόρα έβαλε τα κλάματα όταν είδε την απόδειξη κι εξέφρασε την απερίγραπτη χαρά της που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους, ανεβάζοντας φωτογραφία της απόδειξης στο Imgur.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ