Story of the day: Ζήτησε πρόωρο τοκετό για να δει η νεογέννητη κορούλα της τον ετοιμοθάνατο μπαμπά της

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης έρχεται από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η 31χρονη Diane Aulger γέννησε (επίτηδες) πρόωρα κατά δύο βδομάδες, έτσι ώστε να μπορέσει ο ετοιμοθάνατος σύζυγός της Mark να δει την κόρη τους πριν πεθάνει. 

Ο σύζυγός της Mark Augler είχε νικήσει τον περασμένο Δεκέμβρη τον καρκίνο μετά από οκτώ μήνες χημειοθεραπείας. H γυναίκα του ήταν ήδη έγκυος, ενώ στο συγκινητικό βίντεο που πρόβαλλε το ABC φαίνεται το ζεύγος Augler μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, να τραγουδούν και να χορεύουν. Όμως στις 3 Ιανουαρίου φέτος, ο Mark παρουσίασε πρόβλημα στους πνεύμονες και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η χημειοθεραπεία του είχε προκαλέσει πνευμονική ίνωση και οι γιατροί του είπαν πως έχει μόλις μια εβδομάδα ζωής. Με την εγκυμοσύνη να πλησιάζει στο τέλος της, η Diane αποφάσισε να την διακόψει πρόωρα. «Μιλούσε στη κοιλιά μου όταν ήμουν έγκυος», δήλωσε στο ABC. 

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένος». Στις 18 Ιανουαρίου, ο Mark ήταν εκεί, στην αίθουσα τοκετών, στο πλευρό της Diane κρατώντας στα χέρια του την νεογέννητη Savannah. «Την ημέρα που γεννήθηκε τα επίπεδα οξυγόνου του ήταν πολύ ψηλά», είπε η Augler. «Κρατούσε την κόρη μας για 45 λεπτά και έκλαιγε μαζί μου». 

Ο Mark πέθανε λίγες ημέρες μετά, στις 23 Ιανουαρίου, κρατώντας την νεογέννητη κόρη του. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, τα παιδιά δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με το θάνατο του πατέρα τους, αλλά η τοπική κοινότητα βοηθά την οικογένεια με κάθε τρόπο. Ακόμα και βοηθώντας στην ολοκλήρωση των εργασιών στην οροφή της οικογένειας, την οποία ο Mark δεν πρόλαβε να τελειώσει. 

Ενώ όμως οι Augler θρηνούν την απώλεια του συζύγου και πατέρα, παράλληλα γιορτάζουν την «προσθήκη» ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Και παρά το γεγονός ότι όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, κατάφεραν να υπάρξουν μια ολοκληρωμένη οικογένεια έστω και για μια στιγμή. 

Πηγή: Abc.net.au

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ