Σάλος από τι φήμες ότι η μικρή πριγκίπισσα γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα - Η Κέιτ δεν έμοιαζε με λεχώνα

Η είδηση της γέννησης της πριγκίπισσας της Βρετανίας έκανε και κάνει τον γύρο του κόσμου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο στην Ρωσία το έχουν δει λίγο διαφορετικά το γεγονός.

Τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι υπάρχει ολόκληρη συνομωσία πίσω από την γέννηση της μικρής πριγκίπισσας και μάλιστα ότι δεν την γέννησε η ίδια η Κέϊτ Μίντλετον αλλά μια παρένθετη μητέρα

Άλλοι λένε ότι το μωρό, το οποίο έχει γενέθλια την ίδια ημέρα με την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, δεν γεννήθηκε το Σάββατο αλλά αρκετές ημέρες πριν και κρατήθηκε μυστικό.

Μάλιστα κυβερνητική εφημερίδα έγραψε κατηγόρησε την Δούκισα στου Κέμπριτζ ότι έθεσε σε κίνδυνο την υγεία της κορούλας της με το να την εμφανίζει δημοσίως τόσο γρήγορα.

Επίσης πολλές ρωσίδες υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται να φαίνεσαι τόσο καλά όπως η Κέιτ και να έχεις γεννήσει πριν από λίγες ώρες. Επίσης και το μωρό το ίδιο δεν έμοιαζε με νεογέννητο. «Φαίνεται τουλάχιστον 3 ημερών», δήλωσε μια ρωσίδα.

Το πιο ακραίο όμως από όλα ήταν αυτό που γράφτηκε για το ότι δεν γέννησε η ίδια η Μίντλετον την κορούλα της αλλά μια παρένθετη μητέρα. 

«Παρένθετη μητέρα γέννησε το οριτσάκι και όχι εκείνη. Η Κέιτ φορούσε ψεύτικη κοιλιά. Δεν είναι φυσιολογικό να κυκλοφορείς κανονικά λίγες ώρες μετά την γέννα», είπε μια ρωσίδα λίγο εκνευρισμένη.

Μια άλλη το προχώρησε ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι η Μίντλετον δεν είχε το μητρικό βλέμμα ούτε και έλαμπε όπως οι λεχώνες.

«Συγκρίνετέ την με την Νταϊάνα! Αυτή η Κέιτ δεν είναι τίποτε άλλο από μια ηθοποιό από το Θέατρο του Μπάκινγχαμ», σχολίασε μια άλλη και πρόσθεσε: «όλα αυτά μπορούν να τα πιστέψουν μόνο όσοι δεν έχουν γίνει ακόμα γονείς».

Η Κομσομόλσκαγια Πράβντα φιλοξένησε και άλλα σχόλια όπως: «Το μωρό είναι τουλα΄χιστον 7 με 10 ημερών. Είναι πολύ μεγαλωμένο για νεογέννητο και φαίνεται και από το πρόσωπό του».

Η εφημερίδα φιλοξενεί και την γνώμη γνωστής γυναικολόγου της Μόσχας, της Όλγα Περόβσκαγια η οποία κάλεσε τις ρωσίδες σε καμία περίπτωση να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κέϊτ.

«Στην χώρα μας οι γυναίκες βγαίνουν από το μαιευτήριο 2 με 3 ημέρες μετά την γέννα αν όλα έχουν πάει καλά. Αυτό που έκανε η Μίντλετον είναι ριψοκίνδυνο. Έφερε σε επαφή το μωρό με τόσο κόσμο έστω και από απόσταση. Θα μπορούσε να κολλήσει κάποιον ιό. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και το μωρό θα είναι υγιές και όμορφο».

Πηγή: DailyMail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ