Η Beyonce με τη θεαματικότερη εμφάνιση ever στο Met Gala: Διάφανη, μάξι "υπερπαραγωγή"

Η χθεσινή λαμπερή βραδιά στη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης είχε έναν κοινό παρονομαστή: Το γυμνό. Βασίλισσά του, χωρίς αμφιβολία η κυρία Κάρτερ!

Χθες το βράδυ δόθηκε στο κέντρο της Νέας Υόρκης το ετήσιο ραντεβού των απανταχού διασήμων για το υπέρλαμπρο "Met Gala" όπου για ακόμη μια φορά το κόκκινο χαλί πήρε φωτιά.

Οι διαφάνιες και οι nude δημιουργίες είχαν την τιμητική τους, αλλά η Μπιγιονσέ ήταν εκείνη, που κατά γενική ομολογία το... τερμάτησε.

Το θέμα της φετινής βραδιάς ήταν το "China: Through The Looking Glass" εξ ου και τα κρύσταλλα, προφανώς. Η Μπιγιονσέ είχε επιλέξει Givenchy και καμάρωνε -με το δίκιο της- στο πλευρό του εξίσου περήφανου συζύγου, Τζέι Ζι.

Για την ιστορία, στην αντίστοιχη περσινή βραδιά της Met είχε ξεσπάσει μέγα σκάνδαλο, όταν διέρρευσε στο διαδύκτιο βίντεο όπου η αδελφή της Μπιγιονσέ, Σολάνζ έδερνε τον διάσημο γαμπρό της μέσα στο ασανσέρ. Φέτος, τα πράγματα κύλισαν πολύ ομαλά, καθώς ο κόσμος όλος έχασε τη λαλιά του με την εμφάνιση της θεάς Μπιγιονσέ, η οποία βέβαια, δεν ήταν η μόνη που τα "πέταξε" στο κόκκινο χαλί της όπερας.

Πηγή: nydailynews.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ