Οι σταρ που δεν ξέραμε ότι είναι bisexual: Angelina Jolie, Megan Fox, David Bowie...

Χολιγουντιανοί star που είναι bisexual και που δεν το είχαμε καταλάβει μέχρι που το αποκάλυψαν οι ίδιοι.

 

Megan Fox
Στο παρελθόν είχε πει σε συνεντεύξεις της (στο GQ και το Esquire) ότι είναι βέβαιη πως είναι bisexual. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Brian Austin Green και έχει δύο παιδιά.

Amber Heard
Η σύζυγος του Johnny Depp το 2008 κυκλοφορούσε με τη φωτογράφο Τάσια Βαν Ριζ πιασμένες χέρι χέρι. Σε μία συνέντευξη της στο σάιτ για ομοφυλόφιλες γυναίκες afterellen.com δήλωσε πώς «το να αρνείσαι ή να κρύβεις μία συμπεριφορά είναι σαν να παραδέχεσαι ότι κάνεις λάθος. Και εγώ δεν νιώθω ότι κάνω κάποιο λάθος».

Angelina Jolie
«Την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδα» είχε εξομολογηθεί η Τζολί στο περιοδικό Girlfriend λίγα χρόνια μετά. «Πιθανότατα θα παντρευόμουν εκείνη, αν δεν είχα γνωρίσει τον πρώτο μου σύζυγο (τον Τζόνι Λι Μίλερ)».Το 2005, η Σιμίζου δήλωσε πως ο έρωτάς τους είχε κρατήσει πολλά χρόνια, ακόμη και όταν η Τζολί έβγαινε με άλλους.

Marlon Brando
Σε μία συνέντευξή του δήλωσε ανοιχτά πως είχε ομοφυλοφιλικές εμπειρίες στο παρελθόν, παρόλο που οι βιογραφίες του το αποσιωπούν.

Drew Barrymore
Σε πολλές συνεντεύξεις στις αρχές τωων 2000s ήταν πολύ ειλικρινής με την αμφισεξουαλικότητά της και ότι είχε σχέσεις τόσο με πολλές γυναίκες. Ωστόσο έχει κάνει 3 γάμους και έχει 2 παιδιά.

Lindsay Lohan
Είναι γνωστή η θυελλώδης σχέση της με τη Samantha Ronson. Το ζευγάρι χώρισε το 2009.

David Bowie
Σε μία συνέντευξή του το 1976 στο Playboy είπε: <<Είναι αλήθεια, είμαι bisexual. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί>>.

Anna Paquin
Η οσκαρική ηθοποιός και μητέρα 2 παιδιών έχει δηλώσει: «Είμαι η Anna Paquin και είμαι bisexual».

Evan Rachel Wood
Η πρωταγωνίστρια του True Blood έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι έχει ερωτευτεί και άνδρες και γυναίκες στο παρελθόν. Έχει κάνει ένα γάμο από τον οποίο έχει ένα παιδί.

Channing Tatum
Είναι παντρεμένος με την Jenna Dewan και έχουν ένα παιδί αλλά κάποτε είχε δηλώσει ότι ήταν ερωτευμένος με τον George Clooney.

Gillian Anderson
Η Scully του X-Files έχει αποφάσισε να μιλήσει για την αμφισεξουαλικότητά της δημόσια όταν πέθανε μία πρώην σύντροφός της. Ωστόσο έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει ένα παιδί.

Cynthia Nixon
Τα δύο πρώτα της παιδιά τα έκανε με τον Dany Mozes. Το τρίτο το απέκτησε με την Christina Marinoni με την οποία είναι παντρεμένη από το 2012.

Πηγή: Marie Claire.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ