Topwomen αυτές οι 6 γυναίκες - Έχασαν 136 κιλά! Tώρα ποζάρουν με αυτοπεποίθηση γεμάτες χαρά φορώντας τα μαγιό τους

Έξι γυναίκες πίστευαν πως ποτέ δεν θα μπορέσουν να φορέσουν μαγιό και να βγουν στην παραλία μέχρι που αποφάσισαν να διαψεύσουν τον εαυτό τους.

Οι γυναίκες αυτές δεν κατέφυγαν σε κάποια εξωφρενική δίαιτα και δεν έμειναν ποτέ νηστικές. Για 12 μήνες ακολούθησαν υγιεινή διατροφή και δικαιώθηκαν, φτιάχνοντας το σώμα που επιθυμούσαν.

Οταν ξεκίνησαν καμία από τις έξι δεν πίστευε πως θα ποζάρει για το εξώφυλλο του Weight Watchers Magazine και μάλιστα με μαγιό. Η φωτογράφηση έγινε στο πλαίσιο προσπάθειας του περιοδικού να αποθεώσει την αληθινή γυναικεία ομορφιά.

Καθεμιά από τις έξι αυτές γυναίκες προσπάθησε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά για τον δικό της προσωπικό λόγο.

Η Lucy, η οποία είναι δασκάλα και έχασε 19 κιλά σε έξι μήνες, τονίζει πως «η απώλεια κιλών μου έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση τόσο εντός όσο και εκτός τάξης».

Από την άλλη πλευρά, η Sophie μιλά για το όνειρό της να γίνει χορεύτρια και πως η απώλεια κιλών την βοηθάει να το εκπληρώσει.

H Ruth μετά από δύο αποβολές και μια γέννα κατάφερε να χάσει τα κιλά που την βασάνιζαν και πλέον ζυγίζει 70 κιλά.

Πίσω από φαρδιά ρούχα κρυβόταν η Sammi, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως πλέον τα μεγάλου μεγέθους ρούχα δεν έχουν θέση στην γκαρνταρόμπα της, καθώς ζυγίζει 63 κιλά.

Η Alisha είναι αυτή που δεν μπορεί να πιστέψει πως το σώμα που κοιτάζει στην καθρέφτη είναι το δικό της. Αν και μισούσε, όπως λέει, τα καλοκαίρια φέτος θα κάνει την διαφορά και θα φορέσει το μπικίνι της και θα χαρεί τα 63 της κιλά.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ