Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα για την εβδομάδα 11-17/5

Τα ζώδια για την εβδομάδα 11 ως 17 Μαΐου 2015, με το Άρη στους Διδύμους

Την εβδομάδα που ξεκινά αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όλα τα ζώδια είναι ότι ακόμη και αν υπάρξουν δύσκολες στιγμές, η αγάπη είναι πάντα παρούσα για να γλυκάνει τη ζωή και την καρδιά μας..Οι όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες είναι για άλλη μια φορά  οι υπεύθυνες για την ..ταλάντευση μας από τα νεύρα και την ένταση στην  γλύκα και την αγάπη που είναι ο ρυθμιστής όλων!
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές οι όψεις και τι επίδραση έχουν πάνω μας;
 
Άρης στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο
 
Για τα δύσκολα, υπεύθυνος είναι ο Άρης, που την Τρίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου για να περάσει στους Διδύμους, δημιουργώντας μια άλλη ροή στην επικοινωνία, αλλά και στην ερωτική ζωή, που για όλα τα ζώδια γενικότερα περνά σε μια πιο επικοινωνιακή διαδικασία, πιο χαλαρή, αλλά και περισσότερο επιφανειακή!
 
Και φυσικά, είναι ο Άρης συναντά σε όψη αντίθεσης τον ανάδρομο Κρόνο την Παρασκευή, δημιουργώντας ένα έντονο περιβάλλον στην καθημερινότητα. Το μόνο όπλο απέναντι σε οτιδήποτε διαδραματίζεται τις ημέρες αυτές είναι η ευελιξία και η υποχωρητικότητα! Κι έτσι, τις ημέρες αυτές οι λέξεις μπορεί να δυναμιτίσουν πολύ ισχυρές συγκρούσεις, δημιουργώντας εμπόλεμες… ζώνες σε πάσης φύσεως σχέσεις και συνεργασίες. Δεν υπάρχει ούτε αυτοσυγκράτηση ούτε όριο σε αυτά που εκστομίζονται, δημιουργώντας ένα έκρυθμο σκηνικό, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα
 
Την ισορροπία φέρνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, μαλακώνοντας τις διαθέσεις! Η όψη αυτή έρχεται να πασπαλίσει τις ζωές μας με εκείνη τη μαγική χρυσόσκονή του συναισθήματος και διευκολύνει τις σχέσεις, μέσα από την ανάγκη να συνυπάρξουμε, να μοιραστούμε, να ανταλλάξουμε βαθύ, όμορφο και τροφοδοτικό συναίσθημα, που μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο τον κόσμο μας!
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της εβδομάδας
 
Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες  του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, θα πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες τους και γενικότερα με θέματα που προκύπτουν και μπορεί να πυροδοτήσουν πολύ δυνατές αναταράξεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.
 
Καρκίνοι, Σκορπιοί  και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου , αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είστε από τους ευνοημένους των ημερών. Τα θέματα που άπτονται των πολύ προσωπικών σχέσεών σας λειτουργούν ιδιαίτερα ευεργετικά, εξελίσσοντας με πολύ όμορφο τρόπο το συναίσθημά σας, αλλά και τα συναισθήματα των προσώπων που βρίσκονται γύρω σας, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο κλίμα ανταλλαγής, κατανόησης και… έρωτα!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ