#block_Adonis: Πώς απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο "Κίνημα" του Τwitter για να τον μπλοκάρουν - Τι συνέβη;

#block_Adonis: Αυτό είναι το περίφημο hashtag που ζητά από τους χρήστες του Twitter να... μπλοκάρουν τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Αίσθηση έχει προκαλέσει το hashtag #block_Adonis, το οποίο μέσα σε χρόνο dt κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση των "τάσεων" του ελληνικού Twitter!

To hashtag, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά το "μπλοκάρισμα" του βουλευτή της ΝΔ, προέκυψε μετά από μια αντιπαράθεση που είχε ο τελευταίος με έναν follower του!

Η ηλεκτρονική διαμάχη ξεκίνησε από τη μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», πέρασε στο θέμα των καρκινοπαθών και σε επιλογές που έκανε επί υπουργίας του ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Η ατάκα που προκάλεσε τη δημιουργία του κινήματος να «μπλοκαριστεί» ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν ότι αμφισβήτησε αν όντως ο follower του ήταν καρκινοπαθής, όπως έγραφε ο ίδιος.

Μετά τον σάλο και με την απήχηση που είχε το hashtag, o πρώην υπουργός Υγείας, έγραψε σήμερα το πρωί: «Για να το κλείσουμε το θέμα, εάν έχω κάνει λάθος και ήταν όντως καρκινοπαθής και όχι τρολ όπως φαίνεται, συγγνώμη»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ