Πήγα, φωτογράφισα την ''Κουζίνα'' της Μαρίας Λόη στη Ναύπακτο - Με υπέροχη θέα & ιστορία

Βρέθηκα πριν λίγο καιρό στο εστιατόριο ''ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ" στο γραφικό λιμάνι της Ναυπάκτου  και όπως ήταν φυσικό έσπευσα να φωτογραφίσω τον καλόγουστο χώρο του αλλά και να γευτώ τις θεσπέσιες συνταγές που φέρουν την υπογραφή της διάσημης σεφ.

Ομολογώ ότι κάθε πιάτο του εστιατορίου είναι και ένα διαφορετικό ταξίδι στο χώρο της γεύσης. Γαστρονομικές παραδοσιακές δημιουργίες που αγαπάμε όσο και οι τουρίστες όπως είναι ο μουσακάς και το μοσχαράκι κοκκινιστό, πιο ιδιαίτερες γεύσεις όπως το κοτόπουλο με σος μαστίχας και φυσικά η ξακουστή σοκολατόπιτα της Μαρίας Λόη έχουν περίοπτη θέση στο μενού του εστιατορίου.

Η φιλική και καλόγουστη ατμόσφαιρα κερδίζει τους θαμώνες, που μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους είτε στην μεγάλη βεράντα αγναντεύοντας τη θάλασσα είτε στο φιλόξενο εσωτερικό του εστιατορίου με το έντονα σπιτικό περιβάλλον.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το ''ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ"  επισκέφθηκε και η Alex Denis, ιδιαίτερα δημοφιλής παρουσιάστρια της  Αμερικής με πρωινή εκπομπή στο δίκτυο CBS. 
Η Alex, μίλησε για αρκετή ώρα με την ανιψιά της Μαρίας Λόη, Νάντια που έχει αναλάβει και την διεύθυνση του μαγαζιού αφού όπως όλοι ξέρουμε η διάσημη σεφ είναι στην Νέα Υόρκη όπου θριαμβεύει με τις συνταγές και τα βιβλία της, ενώ παράλληλα είναι η πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στις ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ''ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ'' στο Facebook

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ