Φοιτητικές εκλογές: Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν βίαια σε πανεπιστήμια - Χτύπησαν με αντικείμενα φοιτητές - Έκλεψαν ως και κάλπες

Υπό την απειλή των αντιεξουσιαστών πραγματοποιήθηκαν σήμερα 13 Μαΐου οι φοιτητικές εκλογές

Με κλωτσιές και μπουνιές επιχείρησαν το μεσημέρι να εισβάλλουν στο Χημείο αντιεξουσιαστές. 

Το βίντεο - ντουκουμέντο αποδεικνύει το μένος με το οποίο προσπαθούσαν οι κουκουλοφόροι να σπάσουν την πόρτα του πανεπιστημιακού ιδρύματος όπου στεγάζεται το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Εκείνη την ώρα στο κτήριο βρίσκονταν φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς εκτυλίσσονταν οι φοιτητικές εκλογές. Σύμφωνα με τους φοιτητές, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ οι αντιεξουσιαστές, αφού απείλησαν όσα παιδιά ήταν στον χώρο αποχώρησαν, για να συνεχίσουν τις επιδρομές σε άλλες σχολές της Αθήνας. 

Εισβολή αντιεξουσιαστών στο Χημείο:

Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ) όπου επίσης εισήθαν με τη βία αντιεξουσιαστές φορώντας κουκούλες, κάποιοι από αυτούς πήραν την κάλπη, την έσπασαν και της έβαλαν φωτιά.

Το πρωί, ομάδα κουκουλοφόρων είχε κάνει επιδρομή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο εκβιάζοντας και χτυπώντας φοιτητές, δύο από τους οποίους μάλιστα διακομήσθηκαν στο ΑΧΕΠΑ με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι. 

Τι σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας

Το θέμα σχολίασε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, που δήλωσε μέσω Twitter: «Τα Πανεπιστήμια παραδομένα σε κουκουλοφόρους που καταστρέφουν και προπηλακίζουν! Εύγε κύριοι της κυβέρνησης». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ