Μαίρη Χρονοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για χάρη του βαφτισιμιού της, Άλκη Κούρκουλου!

Οι κοσμικές της εμφανίσεις έχουν ελαχιστοποιηθεί καθώς η Μαίρη Χρονοπούλου τα τελευταία χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας που την έχουν καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι και ατυχημάτων.

Η ηθοποιός περνά τις περισσότερες ημέρες της στο σπίτι της στην Παιανία, αλλά αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση.

Για χάρη του βαφτισιμιού της, Άλκη Κούρκουλου, βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο, συνοδευόμενη από την γυναίκα που έχει αναλάβει την φροντίδα της και κρατώντας δύο ανθοδέσμες στα χέρια, μία για εκείνον και μία για την Ελένη Ράντου για να τους δει να παίζουν μαζι στην παράσταση "Φιλουμένα". Εκεί την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Espresso.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στον Αλκίνοο Μπουνιά, το σημείωμα που συνόδευε την ανθοδέσμη του δικού της Άλκη έγραφε:
"Παίξε καλά αγόρι μου. Είμαι κάτω. Η νονά σου" ενώ την ανθοδέσμη της Ελένης Ράντου συνόδευε το σημείωμα: "Σε θαυμάζω πάντα".

η Μαίρη Χρονοπούλου εντυπωσιάστηκε με την ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου του Εθνικού Θεάτρου που έγινε κατά την περίοδο που διευθυντής του ήταν ο Νίκος Κούρκουλος. Η ηθοποιός ήταν επί χρόνια στενή φίλη του πατέρα και της μητέρας του Άλκη Κούρκουλου, Μελίτας και κάπως έτσι έγινε νονά του γνωστού ηθοποιού.

"Τι να πω για τον Άλκη μου; Είναι και ωραίος και ψηλός και ταλάντουχος, αλλά και να μην ήταν, για μένα το βαφτιστήρι μου και μου αρέσει πάντα. Τον λατρεύω!", δήλωσε η ίδια μετά το τέλος της παράστασης για την ερμηνεία του γνωστού ηθοποιού και βρέθηκε κοντά του για να τον συγχαρεί και να συζητήσουν με τον ίδιο και την πρωταγωνίστρια της παράστασης, Ελένη Ράντου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ