Τι αποκαλύπτουν οι καμαριέρες των σταρ: Ντύνονται γυναίκες, κυκλοφορούν γυμνοί ή χαρίζουν πόρσε‏

Μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ έχουν, περίεργες απαιτήσεις και παραξενιές, σε σημείο που οι άνθρωποι που δουλεύουν γι' αυτούς να παραιτούνται.   

Oι καμαριέρες και οι οικιακοί βοηθοί των σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ιδιοτροπίες των διασήμων.  

Madonna

 
Η Angela Jacobsen, πρώην νταντά του θετού γιου της Madonna, είχε πει σε ένα TV show το 2009, «Ήμουν εκεί για αυτήν 24 ώρες τη μέρα». Η Jacobsen δήλωσε πως μια από τις παραξενιές της διάσημης ποπ σταρ ήταν η απαίτησή που είχε από όλους να ακολουθούν μία μακροβιοτική διατροφή. Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε καμία συσκευή τηλεόρασης. Άλλοι πρώην βοηθοί είχαν πει πως η σταρ απαιτούσε να της φέρνουν νερό μέσα στη νύχτα, τουλάχιστον έξι φορές. Eπίσης πλήρωνε τα μισά από όσα έδιναν οι υπόλοιποι σταρ. 

Johnny Depp 
Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σύμφωνα με μαρτυρίες των πρώην βοηθών του, λατρεύει τις μεταμορφώσεις. Όπως εξομολογήθηκαν: «ο  Depp λατρεύει να φοράει διάφορα κοστούμια και να γίνεται ένα με το χαρακτήρα. Πολλές φορές φορούσε φορέματα και τακούνια και κυκλοφορούσε έτσι στο σπίτι κυρίως για να κάνει την πρώην του και μητέρα των δύο παιδιών του, Vanessa Paradis, να γελάει» 

Demi Moore 


Το 2012 κυκλοφόρησε μια παράξενη φήμη πως η Moore δεν μπορεί να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη αν ο φωτισμός δεν είναι τέλειος. «Θεωρεί πως το απαλό φως την κολακεύει περισσότερο», λέει πηγή. «Μάλιστα, η σταρ φροντίζει να έχει πάντα τεράστιες ποσότητες από τις συγκεκριμένους γλόμπους μέσα στο σπίτι, επειδή φοβάται πως θα σταματήσουν να παρασκευάζονται».

Jennifer Lopez


 Στη γνωστή Λατίνα σταρ καταλογίζουν πως «είναι τσιγκούνα» και δίνει «υπερβολικά χαμηλούς μισθούς» στους υπαλλήλους της. Σύμφωνα με μία πρώην βοηθό της, η οποία έκανε τη δήλωση αυτή το 2010, η σταρ περίμενε πως ο κόσμος θα ήθελε να δουλεύει για αυτήν για τα μισά απ' όσα δίνουν οι υπόλοιποι. Jennifer Aniston Για την  ηθοποιό Jennifer Aniston κυκλοφορεί η φήμη ότι προκαλούσε τους οικιακούς βοηθούς της, κυκλοφορώντας γυμνή μέσα στο σπίτι. Όπως δήλωσαν πρώην καμαριέρες και βοηθοί της, η σταρ θεωρούσε φυσιολογικό να κυκλοφορεί στο σπίτι με τίποτα άλλο εκτός από εσώρουχά και ένα διάφανο τοπ. Άλλη πηγή παραδέχθηκε πως η Jennifer και ο αρραβωνιαστικός της Justin Theroux συμβουλεύονταν τις 50 αποχρώσεις του Γκρι για να εμπνευστούν, όσο προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. 

George Clooney 
Λίγα χρόνια πριν μαθεύτηκε πως ο George έκανε τα πάντα για να είναι σίγουρος πως οι βοηθοί του δεν έπιναν από τα ακριβά ποτά του: «Είχε τις καράφες σημαδεμένες, για να ξέρει ακριβώς πόσο έχει μείνει και να είναι σίγουρος πως κανείς δεν τις έχει αγγίξει», λέει ένας από τους οικονόμους. Άλλες πηγές μαρτυρούν χειρότερες συνήθειες του ηθοποιού, όπως ότι δεν προσέχει καθόλου τη συμπεριφορά του μπροστά στους βοηθούς – ρεύεται, αφήνει αέρια και κάνει χειρονομίες.

Ryan Gosling 


Ο σύζυγος της Eva Mendes, Ryan, έχει αρκετές περίεργες συνήθειες στο σπίτι, αν κρίνουμε από αυτά που έχουν πει πρώην οικιακές βοηθοί του, όπως για παράδειγμα να ουρεί καθιστός, να σέρνεται μέχρι τις σκάλες στα τέσσερα και να κοιμάται στην κάτω πλευρά του κρεβατιού. Eπιπλέον ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Notebook» σιχαίνεται να έχει τρίχες στο στήθος και την πλάτη – για αυτό και ξυρίζεται αρκετές φορές μέσα στο μήνα».

Reese Witherspoon 
Η Reese αποτελεί μια από τις σπάνιες περιπτώσεις των σταρ που συμπεριφέρονται εξαιρετικά στους βοηθούς τους. Σύμφωνα με το προσωπικό της, παρόλο που έχει τρία παιδιά είναι τόσο καθαρή και τακτική, με αποτέλεσμα να μην μένουν πολλές δουλειές για τους υπαλλήλους. Μια άλλη πηγή  εκθειάζει και τη γενναιοδωρία της ηθοποιού  λέγοντας: «Μία φορά επέμενε να χαρίσει κάτι ρούχα σε μία βοηθό της, που άξιζαν κοντά στα 200 χιλιάδες δολάρια!» 

Britney Spears

 
To 2010, πηγή μέσα από το σπίτι της Britney, είχε πει πως η σταρ είχε μία τεράστια συλλογή από sex toys, κρυμμένα μέσα στο κομοδίνο της. Το χειρότερο από όλα βέβαια είναι το ότι μία από τις οικιακές βοηθούς παραδέχθηκε πως αρκετές ήταν οι φορές που είχε βγάλει μισοφαγωμένα burgers, τηγανιτές πατάτες και μπισκότα μέσα από το κρεβάτι της. 

Tom Cruise

 Όταν ο Tom ήταν παντρεμένος με την Katie Holmes, το σπίτι τους ήταν γεμάτο κανόνες και λειτουργούσε σαν ξενοδοχείο, με τους φίλους και την οικογένεια να πηγαινοέρχονται συνεχώς, όπως λένε άτομα από την υπηρεσία του σπιτιού. Ο Tom είχε ψύχωση με την καθαριότητα – κυρίως στο προσωπικό του γυμναστήριο- όπου δεν άφηνε ούτε καν την Katie να ακουμπήσει τα μηχανήματά του. 

Πηγή: Marieclaire.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ