Έγκυος πάλι η Αλίνα Καμπάγιεβα! το φόρεμα εγκυμοσύνης & ένα ακόμη παιδί από τον Πούτιν...

Mε ένα κόκκινο ευρύχωρο φόρεμα εμφανίστηκε η Αλίνα Καμπάγεβα στο Φεστιβάλ της Μόσχας και πυροδότησε νέες φήμες περί εγκυμοσύνης.

Ενώ το Κρεμλίνο έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση της με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο κόσμος το 'χει τούμπανο... και οι φήμες οργιάζουν για εγκυμοσύνη της πρώην αθλήτριας.

Οι bloggers παρατήρησαν πως η σιλουέτα της 32χρονης ήταν διαφορετική, εκτιμώντας πως επέλεξε αέρινο φόρεμα για να κρατήσει την εκγυμοσύνη της κρυφή.

Στο μεταξύ, η "εξαφάνιση" του 62χρονου Βλαντιμίρ Πούτιν τον Μάρτιο έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η ελβετική ταμπλόιντ Bick, επικαλούμενη κατοίκους της περιοχής, έγραψε ότι ο Ρώσος ηγέτης είχε μεταβεί στην Ελβετία προκειμένου να είναι στο πλευρό της ενώ γεννούσε στην ιδιωτική κλινική Sant'Anna.

Οι ισχυρισμοί δεν αποδείχτηκαν ούτε επανεμφανίστηκαν ποτέ, με τον Ρώσο πρόεδρο να αρνείται τις φήμες περί ασθένειας ή άλλου κωλύματος, σημειώνοντας πως "θα ήταν βαρετά χωρίς κουτσομπουλιά". Η Αλίνα Καμπάγεβα ήταν για 7 χρόνια βουλευτής του κόμματος United Russia μέχρι το 2014, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Lyudmila, πρώην αεροσυνοδό, το 2013 μετά από 30 χρόνια γάμου.

Η μυστικότητα που διατηρεί ο πρόεδρος της Ρωσίας για την οικογενειακή του ζωή έχει οδηγήσει πολλούς Ρώσους να πιστεύουν ότι έχει σχέση με την Αλίνα Καμπάγεβα.

Πηγή: Telegraph.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ