Γιος διοικητή νοσοκομείου ο 26χρονος νέος που αυτοκτόνησε στο μετρό - Ο αποχαιρετισμός του μπαμπά στο Facebook

Ο 26χρονος νεαρός που αυτοκτόνησε χθες, πέφτοντας στις ράγες του Μετρό στον σταθμό Ακρόπολη, ήταν γιος διοικητή νοσοκομείου της Αθήνας

Ο νεαρός άνδρας ανασύρθηκε νεκρός ύστερα από επιχείρηση απεγκλωβισμού του στις ράγες του μετρό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός υπέφερε από κατάθλιψη και είχε απολυθεί πρόσφατα από τη δουλειά του. 

Η θλίψη του πατέρα για την τραγική απώλεια του γιου του, Πάτρικ, αποτυπώνεται στα μηνύματα που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook, 

Το πιο πρόσφατο μήνυμα του πατέρα που αναρτήθηκε στις 14:00 γράφει: «Και εσεις, κυβερνωντες, πρωην και νυν, αναλογιστειτε το μεριδιο ευθυνης που εχετε. Μας τα πηρατε ολα, μας εγκαταλειψατε μεσα στο σκοταδι... Εκει ακριβως που ο Πατρικ μη βρισκοντας διεξοδο επελεξε το μονοπατι το μακρυ και το μοναχικο, με μας που τον αγαπαμε να τον αναζητουμε απεγνωσμενα...»

«Ήσουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος...»

«Ησουν δυνατος, εξυπνος, ξεροκεφαλος, και ησουν ο γιος που αγαπουσα πολυ. Πριν φυγω, χθες το πρωι σε αγκαλιασα, σε φιλησα και σου ειπα πως σε αγαπαω παρα πολυ... Δεν απαντησες,,, αλλα μετα απο λιγο πηγες για το μεγαλο ταξιδι... Πως μας αφησες ετσι με τοση αγαπη στην καρδια για σενα. Που μπορουμε να τη δωσουμε? μαλλον πουθενα γιατι ανηκει μονο σε σενα και μας παρασερνει σε αγνωστες ατραπους, σε αγνωστα μονοπατια και σ" ενα αγνωστο αυριο... Αντιο αγαπημενε μου Πατρικ. Σιγουρα θα ξανασυναντηθουμε... μονο που δεν ξερουμε το ποτε..»

Το μήνυμα του αποχαιρετισμού

«Καποιες στιγμες η ζωη σε τιμωρει, ακομα και οταν δεν φταις... ακομα και οταν δεν τ' αξιζεις αυτο που σου κανει. Σημερα "εφυγε" ο αγαπημενος μου γιος, ο Πατρικ για το μεγαλο ταξιδι. Ηταν η επιλογη του γιατι δεν αντεχε την αδικια και ολα αυτα που αντιμετωπιζε στον κοσμο που ζουσε. Βεβαια, δεν σκεφθηκε εμας που αφηνει πισω του... Ποναει παρα πολυ... Η ζωη μας παιρνει αλλη τροπη μονοι μας, χωρις την παρουσια του... χωρις το χαμογελο του. Θα σας παρακαλουσα να προσευχηθειτε για να ειναι καλα εκει που βρισκεται...»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ