Θα θέλατε να μένετε σε αυτήν την υπερπολυτελή βίλα στο Μανχάταν; Αν σας περισσεύουν $21,5 εκατ. δική σας!

Mπορεί το ποσό των 21,5 εκατ. δολαρίων να ακούγεται εξωφρενικό ακόμα και για μια υπερπολυτελή βίλα, ωστόσο όταν μιλάμε για την αγορά ακινήτων της Νέας Υόρκης μάλλον θεωρείται ένα αρκετά μικρό ποσό!

Το υπερπολυτελές ακίνητο στην πόλη του Μανχάταν έχει έκταση 12.000 τετραγωνικά πόδια και είναι εξαώροφο. Διαθέτει δώδεκα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, τρία τζάκια, τρεις βεράντες, μια πισίνα, ασανσέρ, γυμναστήριο, σάουνα, ιδιωτικό κήπο και ένα τεράστιο γκαράζ. 

Αν και η αρχική τιμή πώλησης ανερχόταν στα 27 εκατ. δολάρια το 2011, ο Ουκρανός ιδιοκτήτης του Alexander Rovt αναγκάστηκε να ρίξει σημαντικά την τιμή του προκειμένου να το πουλήσει. Όταν το αγόρασε το 2008 έναντι 6.96 εκατ. δολαρίων, ξόδεψε 18 εκατ. δολάρια για την ανακαίνιση του ωστόσο, δεν θέλησε να κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ εκεί. 

Η βίλα με το νεοκλασσικό στιλ διαθέτει στοιχεία από την εποχή της Γαλλικής Αυτοκρατορίας. Η κύρια κρεβατοκάμαρα μοιάζει με εκείνη του Ναπολέοντα στο παλάτι των Βερσαλλιών και τα μπάνια διαθέτουν λευκά, ροζ, κόκκινα, πράσινα και χρυσά πλακάκια. 

Πηγή: guardian.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ