Κωνσταντίνα Ευθυμίου: Μία κούκλα από τις εκπομπές της Μενέγακη, στις δημόσιες σχέσεις του Γ. Βαρούφακη

Στην πρόσληψη μιας συμβούλου κομψής και γοητευτικής για να φροντίζει το δημόσιο προφίλ του, προχώρησε πρόσφατα ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», η όμορφη παρουσία που εκτελεί χρέη υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του υπουργού είναι η κ. Κωνσταντίνα Ευθυμίου, η οποία είχε φιλοξενηθεί σε ορισμένες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη.

Ως διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας κοσμημάτων Li-La-Lo, είχε κληθεί η ίδια να παρουσιάσει τα προϊόντα του ελληνικού οίκου, τα περίτεχνα ενώτια, βραχιόλια, περιδέραια κ.λπ., τα οποία πρόβαρε πάνω της -ενίοτε και πάνω στην κυρία Ευθυμίου- η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η καλλίγραμμη σιλουέτα και το λαμπερό πρόσωπο της κυρίας Ευθυμίου προφανώς συνηγόρησαν στο να γίνει ακόμη πιο ευπρόσδεκτη στην εκπομπή «Ελένη». Και όπως συνήθως συμβαίνει με τους φιλοξενούμενους της κυρίας Μενεγάκη, η κυρία Ευθυμίου δεν απέφυγε τις κολακευτικές διαχύσεις της παρουσιάστριας, εισπράττοντας σχόλια του τύπου «δείτε πώς το χειροποίητο σκουλαρίκι πηγαίνει τέλεια με τα καταγάλανα υγρά μάτια της Κωνσταντίνας» κ.λπ.

Δεν είναι ακριβώς γνωστό το πώς από τον οίκο Li-La-Lo, το ασήμι 925, τον χρυσό και τα καράτια του η κυρία Ευθυμίου βρέθηκε να φροντίζει τη δημόσια εικόνα του κ. Βαρουφάκη σε επίσημες -και πιθανώς κρίσιμες- εκδηλώσεις, όπως την πρόσφατη συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το να συγκρίνει κάποιος τον υπουργό με κόσμημα της κυβέρνησης αναμφίβολα θα ήταν εξαιρετικά τραβηγμένο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ