Νικητής της Eurovision: Λατρεύω τα Σφακιά & τη Λευκάδα - Ήμουνα μπάρμαν στη Ρόδο

Ως μπάρμαν στη Ρόδο το 2005 εργαζόταν ο μεγάλος νικητής τoy 60ού διαγωνισμού της Eurovision Σουηδός Måns Zelmerlöw, που δηλώνει λάτρης της Ελλάδας.

Μιλώντας στην εκπομπή "Μια", ο 28χρονος νικητής της εφετινής  Eurovision είπε:

«Την λατρεύω την Ελλάδα, την Κρήτη, τη Λευκάδα. Έρχομαι σχεδόν κάθε χρόνο. Το αγαπημένο μέρος μου στον κόσμο είναι στην Κρήτη. Δεν μπορώ να πω πού ακριβώς, γιατί θα έρθει πολύς κόσμος, είναι κοντά στα Σφακιά!».

Μέσα από το τραγούδι «Heroes», που αναδείχθηκε πρώτο, ο Måns Zelmerlöw στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying, θύμα του οποίου έχει πέσει και ο ίδιος.

«Όταν ήμουν μικρός είχα κάποια προβλήματα με το να κάνω φίλους, δεχόμουν bullying στην τάξη μου και όλοι ήταν στραμμένοι εναντίον μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Eurovision, αποκαλύπτοντας ότι το ανθρωπάκι που τον συνοδεύει στη σκηνή συμβολίζει τον ένα και μοναδικό φίλο που είχε και στάθηκε στο πλευρό του!

Πριν έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Måns Zelmerlöw είχε ζήσει μεγάλη λαχτάρα, αφού, το 2004, ήταν μαζί με την οικογένειά του στην Ταϊλάνδη και γλίτωσαν, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, από το τσουνάμι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ