Made in Greece το Threpsis: 5 superfoods σε 1 έβαλαν οι Σπαρτιάτες: Μέλι, κανέλλα, ιπποφαές, μαστίχα Goji Berry

Και οι "Θεοί" της Λακωνίας έφτιαξαν το Threpsis, ένα κοκτέιλ εκρηκτικό για να ζήσετε μιά ζωή! Ένας συνδυασμός υπερτροφών, όπως μέλι ιπποφαές, γκότζι - μπέρι, κανέλα και μαστίχα Χίου σε ένα βαζάκι.

 

Ένας μοναδικός διατροφικός θησαυρός συνδυασμός των πιο πολύτιμων και θρεπτικών συστατικών της φύσης, πηγής ευεξίας, νεότητας και μακροζωίας. Έχει υφή μελιού και δείχνει προκλητικό για κάθε στιγμή υπογλυκαιμίας μας ....

Ποτέ άλλοτε μια υπερτροφή, δεν κατάφερε να συνδυάσει τόσο γευστικά, τα πολυτιμότερα θρεπτικά συστατικά του πλανήτη: μέλι εξαιρετικής ποιότητας, εκλεκτής ποικιλίας Goji Berry, ιπποφαές, κανέλα Κεϋλάνης και φυσικά Μαστίχα Χίου!
Με μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες για την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, ηυπερτροφή THREPSIS αποτελεί μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, ζωτικότητας και ευεξίας, πλούσια σε βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.


 
Γλυκές ιδέες και προτάσεις σερβιρίσματος:

Προσθέστε καθημερινά αντί για ζάχαρη μια κουταλιά THREPSIS στο πρωινό ή τον καφέ σας και αφεθείτε σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το ακόμα σε σαλάτες, φρουτοσαλάτες, σάντουιτς ή snacks.

Ιδού τα πλεονεκτήματα και τα ωφέλη του:

Αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό
Βοηθά στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού
Μειώνει την οξύτητα του στομάχου και βοηθά στις γαστρεντερικές παθήσεις
Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά
Έχει αντιφλεγμονώδη δράση
Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα
Αποτελεί μια μοναδική πηγή βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων και ιχνοστοιχείων
Προσφέρει τόνωση, ευεξία και ενέργεια
Βοηθά στη γρήγορη ανάρρωση και επούλωση των πληγών
Ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα
Προστατεύει και ενισχύει το νευρικό σύστημα
Δρα προληπτικά εναντίον οφθαλμικών παθήσεων, όπως ο καταρράκτης και η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας
Αποτοξινώνει τον οργανισμό,
Οξυγονώνει και ανανεώνει τα κύτταρα, αντιμετωπίζοντας την πρόωρη γήρανση
 

Ποια είναι η Sparta Goods που παράγει και το Threpsis

“Είναι ευλογημένη ετούτη η γη” συνήθιζε να λέει ο προπάππους της οικογένειας Καραχανίδη, Ανανίας Καραχανίδης, μιλώντας για την πλούσια και εύφορη λακωνική γη, όταν το 1930, ερχόμενος στην Ελλάδα από τον Καύκασο, κατέφθασε εκεί και ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το εμπόριο ελαιόλαδου μέσω της εταιρείας Ανανίας Α.Ε.. Σήμερα, 100 σχεδόν χρόνια μετά, η οικογένεια Καραχανίδη συνεχίζει επάξια τη λαμπρή εμπορική του διαδρομή, μιλώντας πάντοτε με ευγνωμοσύνη για τη ιερή γη της Σπαρτης, αναγνωρίζοντας τη μοναδική της αξία, μέσα από μια αμφίδρομη σχέση στοργής και φροντίδας. Την ίδια σχέση φροντίδας, την οποία η 4η γενιά της οικογένειας Καραχανίδη, συνεχίζει επάξια μέσα από τη νέα εταιρεία Sparta Goods.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των τροφίμων, η οικογένεια Καραχανίδη, διάσημη σε όλο τον κόσμο για την άριστη ποιότητα ποιότητα των προϊόντων της αλλά και για την απόλυτη ικανοποίηση που προσφέρει στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, δημιουργεί την εταιρεία Sparta Goods, προωθώντας στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές αλλά και προϊόντα ελαιόλαδου. Σημαιοφόρος και εγγυητής της σταθερής αυτής ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας δεν είναι αλλος από τον εγγονό του ιδρυτή, τον Χρήστο Καραχανίδη αλλά και τον γιο του Ανανία, που έρχεται να εξελίξει και να συνεχίσει το έργο της οικογένειας.

www.spartagoods.gr

Μπάρες δημητριακών με Threpsis Superfood και ξερά σύκα. Νόστιμο και υγειινό σνακ!


 
Συστατικά
για την 1η φάση:
125 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
¼ φλ. μαύρη ζάχαρη
3-4 κ.σ.Threpsis Superfood
για την 2η φάση:
2φλ. σιτάρι διογκωμένο(υπάρχει έτοιμο)
½ φλ. βρώμη
4κ.σ.κουκουνάρι
10-12 ξερά σύκα
1 δόση βανίλια σε σκόνη και 1κ.γ. κανέλα σκόνη

Εκτέλεση
 
Σε ένα μεγάλο μπώλ, αναμειγνύω τα υλικά από την 2η φάση…
Σε κατσαρολάκι ή σε τηγάνι ζεσταίνω το βούτυρο και τη ζάχαρη(ελαφρά…για να ενσωματωθεί η ζάχαρη με το βούτυρο και στο τέλος βάζω και το Threpsis
Αναμυγνύω τη φάση 1 με τη φάση 2
Σε ταψί, βάζω λαδόκολα και πάνω από αυτή, τοποθετώ το μίγμα μου..
Με τα χέρια μου, απλώνω το μίγμα ομοιόμορφα, δημιουργώ ένα πλατύ ορθογώνιο σχήμα
Ψήνω στους 150-170 , για 30 λεπτά…
Όταν βγεί από το φούρνο, αφήνω για 10 λεπτά και κόβω στο σχήμα που θέλω. Χωρίς να μετακινήσω τα κομμάτια, αφήνω να κρυώσουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ